Ποια είναι η Ελληνίδα σχεδιάστρια Δήμητρα Πέτσα; - Η Bella Hadid φόρεσε το wet look φόρεμα της & κάνει θραύση (φώτο)

Μεγαλώνοντας στην Αθήνα με μια γιαγιά που είχε σχολή κοπτικής - ραπτικής, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Δήμητρα Πέτσα, ιδρύτρια της ομώνυμης ετικέτας Di Petsa, κατέληξε να γίνει σχεδιάστρια.

Οι σχέσεις της Μπέλα Χαντίντ με τη μόδα βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το διάσημο μοντέλο λανσάρει νέα look που γίνονται αμέσως top τάσεις.

Με πολυετή εμπειρία στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων και σε φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας, η Αμερικανίδα καλλονή καθορίζει τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας.

Αυτή τη φορά η Bella Hadid εντυπωσίασε τους ακόλουθους της στο Instagram με μία "Made in Greece" εμφάνιση.

Φόρεσε ένα υπέροχο wet look λευκό φόρεμα του Brand Di Petsa, δημιουργός του οποίου είναι η Ελληνίδα σχεδιάστρια Δήμητρα Πέτσα.

"Mια γυναίκα κλαίει, σκουπίζει τα δάκρυα με τα χέρια της και μετά γλείφει τα δάχτυλά της. Υπότιτλοι: Χειροποίητο, χειροκίνητο, βασισμένο στη διαδικασία"

""Διεπιστημονική καλλιτέχνης που εργάζεται με τα μέσα της μόδας, της performance και του κινηματογράφου. Αυτός που φορά ως performer, το ένδυμα ως σενάριο. ".

Έτσι περιγράφει τον ευατό της και τη δουλειά της η Δήμητρα Πέτσα στον ιστότοπο της , Di Petsa.com.

Οι συλλογές της ταξιδεύουν και εκτός Ελλάδας .

Πρόσφατο παράδειγμα η παρουσίαση των ρούχων της στη Fashion Week της Μαδρίτης.

Μεγαλώνοντας στην Αθήνα με μια γιαγιά που είχε σχολή κοπτικής - ραπτικής, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Δήμητρα Πέτσα, ιδρύτρια της ομώνυμης ετικέτας Di Petsa, κατέληξε να γίνει σχεδιάστρια.

Η 25χρονη Πέτσα δεν έχει ασχοληθεί  ακαδημαϊκά μόνο με το σχεδιασμό ενδυμάτων, αλλά και με τις παραστατικές τέχνες.

Η ίδια αποκαλεί τους ανθρώπους που φορούν τα ρούχα της "wearers/ performers" και οι παρουσιάσεις των συλλογών συνδυάζονται με performances.

"Τα πάντα, από την ιδέα και τις διαδικασίες που ακολουθεί η Δήμητρα μέχρι το τελικό show υπακούν σε μία παραστατική και διερευνητική φύση" γράφει για τη σχεδιάστρια το Dazed, που τη συμπεριέλαβε στη λίστα του με τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες της νεανικής κουλτούρας για το 2020. Και συμπληρώνει το άρθρο: "αυτή [ τη φύση] που εμπεριέχει ότι σημαίνει να είσαι μια φυσική, υγρή και δυναμική γυναίκα".

Πολλές διασημότητες "fan" του Wet Look της Δήμητρας Πέτσα

Εκτός από την Μπέλλα Χαντίντ, πολλές διάσημες κυρίες είναι φαν του Wet Look της Δήμητρας Πέτσα.

Ανάμεσα τους η Gigi Hadid,  η Nicki Minaj, η Kali Uchis, η Tei Shi, η Rina Sawayama, η Jesse Jo Stark.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ