Happy Birthday Madonna - Η αειθαλής σταρ γίνεται 63 & δείχνει... 21 - Ακριβά δώρα για μια αληθινή ντίβα (φώτο)

H Birthday week της Madonna 

Ήταν στις 16 Αυγούστου του 1958 που ανέτειλε σε αυτόν τον κόσμο το άστρο της Madonna.

 Σε μια λαμπρή καριέρα που κρατάει πάνω από τέσσερις δεκαετίες η βασίλισσα της ποπ, αλλάζει διαρκώς εμφάνιση και στυλ παραμένοντας το ίδιο εντυπωσιακή.

Η αειθαλής σταρ που γιορτάζει σήμερα τα 63α γενέθλια της, έχει αφήσει την δική της ανεξίτηλη και μοναδική σφραγίδα στο διεθνές μουσικό στερέωμα.

Φέτος η Madonna ξεκινήσε τους εορτασμούς για τα γενέθλια της μία εβδομάδα νωρίτερα.

Με αναρτήσεις στο Instagram, μοιράζεται  με τους 16,3 εκατομμύρια ακόλουθους  της γιορτινά στιγμιότυπα και φυσικά δέχεται χιλιάδες ευχές και κολακευτικά σχόλια.

"Ανοίγοντας τα δώρα των γενεθλίων" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε εχθές και ένας θαυμαστής της, απάντησε: "Φαίνεσαι 21 πανέμορφο κορίτσι. Χρόνια πολλά".

Οι φωτογραφίες που την δείχνουν να μυρίζει όμορφα τριαντάφυλλα και να δοκιμάζει μοντέρνα κοσμήματα, συγκέντρωσαν χιλιάδες "like".

Aνάμεσα στα ακριβά δώρα που έλαβε η διάσημη σταρ, ένα καπέλο και μία βαλίτσα Louis Vuitton, μία δερμάτινη τσάντα φτιαγμένη μόνο για εκείνη και φυσικά πολλά μπουκέτα λουλούδια, αναφέρει η Mirror.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι ερωτευμένη και το νέο της σύντροφο που είναι μόλις 26 ετών. Πρόκειται για τον χορευτή, Ahlamalik Williams που όπως φαίνεται ήταν μαζί της στα γενέθλιά της και πόζαραν μαζί στο φακό.

Σε μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε σήμερα την βλέπουμε να γιορτάζει τα  γενέθλια της με τον σύντροφο και τα παιδιά της.

Φοράει ένα  μεταξωτό φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση με μωβ και κίτρινες λεπτομέριες.

Η Μαντόνα αποφάσισε φέτος τα γενέθλια της να τα συνδυάσει με την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Συγκεκριμένα  διοργάνωσε μια εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους πληγέντες στην Αϊτή μετά τον καταστροφικό σεισμό. Η ίδια δημοσίευσε ένα video στο Instagram μέσα από το οποίο καλεί τους followers της να στηρίξουν τον οργανισμό Partners In Health, που προσφέρει στήριξη στους πληγέντες.

Η Μαντόνα έχει παντρευτεί δύο φορές: Τον ηθοποιό  Sean Penn και τον σκηνοθέτη Guy Ritchie.

Έχει πέντε παιδιά : τη  Λούρδη Mαρία Τσικόνε Λεόν, τον  Ρόκο Ρίτσι, τον Ντέιβιντ Μπάντα Μουέιλ Τσικόνε Ρίτσι, την Έστερ Τσικόνε, την Στέλε Σικόνε και τον Μέρσι Τζέιμς

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ