"Ειδεχθές και ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη & την αγωνία μας" - Η Ιωάννα Χαρδαλιά δίνει "πληρωμένη απάντηση" σε απαράδεκτο σχόλιο για την υγεία του πατέρα της (φώτο)

Η ανάρμοστη ανάρτηση προκάλεσε τη λύπη και την οργή της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά

Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα απάντησε με πολύ εύστοχο τρόπο, σε ένα απαράδεκτο σχόλιο που έκανε χρήστης των Social Media για την υγεία του πατέρα της

Ο υφυπουργός πολιτικής Προστασίας & διαχείρησης κρίσεων, βρίσκεται από εχθές στο νοσοκομείο με ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναρρώνει στην ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αγία Όλγα" και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και χρήστες των Social Μedia, έδωσαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκινημένη από το ενδιαφέρον του κόσμου η σύζυγος του Γιώτα Παναγιωτοπούλου , σε ανάρτηση της στο facebook ευχαρίστησε για τις ευχές και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας είναι καλά.

Διαβάστε επίσης:Αναρρώνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αγία Όλγα" ο Νίκος Χαρδαλιάς - Το μήνυμα της συζύγου του - Ευχές για περαστικά από όλο τον πολιτικό κόσμο (φώτο)

Μία από τις λίγες εξαιρέσεις ήταν η απρεπής ανάρτηση χρήστη των Social Media που έγραφε "Να κι ένα ευχάριστο - Άντε καλά ξεκουμπίδια".

Η ανάρμοστη ανάρτηση προκάλεσε την οργή της Ιωάννας Χαρδαλιά που έγραψε στο σχόλιο της:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ