Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχηματίζοντας τρίγωνα με τον Ερμή και τον Άρη που βρίσκονται στην Παρθένο, ενεργοποιώντας με κάποιο τρόπο τη σύνοδο των δύο πλανητών που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όμως θα είναι αντιληπτή από σήμερα, ιδιαίτερα για αυτούς που επηρεάζει περισσότερο: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Η όψη συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη που ολοκληρώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, είναι μια όψη που απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει.

Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας, αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή έναν πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους.

Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο, σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να ενεργοποιεί από σήμερα την αυριανή σύνοδο Ερμή-Άρη είναι μια πιο απαιτητική μέρα. Μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς σήμερα, κυρίως στον χώρο εργασίας. Όσο όμως παλεύετε για να κερδίσετε κάτι που μπορεί να σας έχει γίνει και εμμονή, τόσο φαίνεται να απομακρύνεστε από τον στόχο.

Ίσως, από το να ματαιοπονείτε και να ταλαιπωρήστε ψυχικά και πνευματικά, να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε αυτό που θέλετε να το επιτύχετε μια πιο άνετη ημέρα για σας, όπως είναι η Παρασκευή.

Αυτό σε ό,τι αφορά π.χ. τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι τώρα μπορεί να έχετε ως στόχο να βελτιώσετε κάτι στην εμφάνιση σας ή να χάσετε βάρος και να σας έχει γίνει έμμονη ιδέα αυτή η κατάσταση. Όπως ξέρετε ο χρόνος είναι ο μόνος φίλος σας σε αυτή την κατάσταση. Η βιασύνη, πάλι, ο μόνος εχθρός σας. Σήμερα αποφύγετε τους υψηλούς τόνους στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι φιλική προς το ζώδιο σας, αλλά ενεργοποιεί από σήμερα -με τις όψεις που σχηματίζει- την όψη συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αυτή η όψη μπορεί να δυναμιτίσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας είτε με τους φίλους, τους στενούς συνεργάτες, τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχετε κοινούς στόχους, αλλά ακόμη και με τους απογόνους σας ή με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά με μια τόσο έντονη όψη, γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί και να διαχειρίζεστε τα αρνητικά συναισθήματα και τον θυμό που μπορεί να κρύβετε. Ακόμη, προσέξτε πώς εκτίθεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημοσίως γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο κι αν αγαπάτε την οικογένεια, τους φίλους, τη δουλειά και τους συνεργάτες σας, είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις όλων χωρίς να καταρρεύσετε στο τέλος. Θέλετε δεν θέλετε είστε άνθρωποι και έχετε συγκεκριμένα όρια ψυχικής ή σωματικής αντοχής.

Σήμερα, που η Σελήνη ενεργοποιεί την αυριανή όψη Ερμή-Άρη, είναι ιδιαίτερα πιεστική μέρα προς όλες τις κατευθύνσεις και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να μην ζορίσετε πολύ τον οργανισμό σας. Εξηγήστε λοιπόν σε όλους όσους σας πιέζουν με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο την κατάσταση σας και μην καταπιέζεστε.

Αποφύγετε επίσης να μπείτε στη μέση ανάμεσα σε άτομα που παίζουν παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά. Προσέξτε τη βιασύνη, την επιπολαιότητα όταν οδηγείτε και αποφύγετε τους υψηλούς τόνους σε συζητήσεις.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ