Oι Συμβουλές λάμψης για τις γιορτινές σας εξόδους αλλά και για να μην μοιάζετε με μπάλα Χριστουγέννων



 Από την Ελευθερία Ιωαννίδου στο mama365.gr

Οι γιορτινές μέρες απαιτούν πιο ανεβασμένη διάθεση. Είναι μια ευκαιρία για να βάλουμε τα καλά μας, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Πέρα από την κατάλληλη επιλογή ρούχου, ένα σημαντικό κεφάλαιο ομορφιάς είναι το σωστό μακιγιάζ, που τις μέρες αυτές έχει τη δική του σημασία. Δείτε μικρά μυστικά για να λάμπετε ακόμα περισσότερο μέσα στις γιορτινές μέρες.

 

Αλαβάστρινη επιδερμίδα

Η σωστή φροντίδα ξεκινάει από την φροντίδα του δέρματος. Δείτε εδώ πώς να καλύψτε σωστά ερεθισμούς, μαύρους κύκλους, ευρυαγγείες και σημάδια. Φωτίστε το πρόσωπο με makeup στις περιοχές κοντά στα πτερύγια της μύτης, στην περιοχή κάτω από τα χείλη και πάνω από το πηγούνι. Επίσης θα βρείτε εδώ πώς να εφαρμόσετε σωστά τη βάση τελειοποιώντας το μακιγιάζ απαραίτητα με μια καλή πούδρα.

 

Λαμπερή σκιά

Μπορεί το natural look να είναι στη μόδα, τις γιορτές όμως έχετε το δικαίωμα να υπερβάλλετε και να εντυπωσιάσετε περισσότερο. Είναι η ιδανική περίοδος για να λανσάρετε το γκλάμουρ χρυσό και το εντυπωσιακό ασημί στις σκιές των ματιών προκειμένου να δώσετε μεγαλύτερη λάμψη στο βλέμμα.

 

Υπερβολή στα μάτια

Πέρα από τις σκιές, αυτό που μπορείτε να κάνετε για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το βλέμμα, είναι να βάλετε γκλίτερ ή ακόμα και στρασάκια στο πάνω βλέφαρο. Εννοείται πως αυτά τα προτείνουμε για βραδινές εμφανίσεις και σαφώς εάν το κάνετε αυτό, δε χρειάζεται να είστε υπερβολικές στο υπόλοιπο μακιγιάζ.

 

Έντονες βλεφαρίδες

Οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες μπορεί να είναι πάντα σημαντικές στο μακιγιάζ αλλά ειδικά την περίοδο των γιορτών είναι το απόλυτο must! Πώς θα τις πετύχετε; Ο ένας τρόπος είναι η μάσκαρα. Θα επιλέξετε μια μάσκαρα με έξτρα όγκο και μήκος και θα βάλετε παραπάνω στρώσεις για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο άλλος τρόπος είναι να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες για να κλέψετε στα σίγουρα όλα τα βλέμματα.

 

Τέλειο eye liner

Το eye liner σε υγρή ή στερεή μορφή δίνει στο βλέμμα το βάθος που τόσο έχει ανάγκη για να εντυπωσιάσει. Φροντίστε η γραμμή πάνω από το βλέφαρο να είναι λεπτή και η κλίση προς τα έξω να ακολουθεί αυτή του ματιού. Δείτε εδώ πώς θα βάλετε το eye liner για να έχετε έτοιμο το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών.

 

Γυαλιστερό ρουζ

Τα ζυγωματικά είναι μέρος του προσώπου που αν τονιστούν σωστά μπορούν να αλλάξουν τη συνολική εικόνα. Τονίστε τα με ρουζ σε απόχρωση ροζ ή τερακόττα, δίνοντας περίγραμμα στο πρόσωπο. Για περισσότερη λάμψη μπορείτε να βάλετε λίγη γυαλιστερή τερακόττα πάνω στα ζυγωματικά (αλλά αποφύγετε να την απλώσετε στο υπόλοιπο πρόσωπο).

 

Κόκκινα φλογερά χείλη

Το κόκκινο είναι εδώ να σας θυμίσει πως τώρα είναι η ώρα για να αναδείξετε την πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας! Αυτές τις γιορτές επιλέξτε το πιο φλογερό χρώμα της χρωματικής παλέτας για να μαγέψετε τους άλλους (δείτε εδώ πώς θα το φορέσετε!). Από το κόκκινο της φωτιάς μέχρι το χριστουγεννιάτικο μπορντό επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στο χρώμα της επιδερμίδας σας. 

 

Τέλεια νύχια

Προτιμήστε τα κοντά και περιποιημένα νύχια διαλέγοντας μανό κόκκινο, πράσινο, ασημί, χρυσό ή λευκό ιριδίζον, ματ ή με γκλίτερ. Και κάτι σημαντικό! Εάν φορέστε peep toe γόβες στη βραδινή σας έξοδο, επιλέξτε την ίδια απόχρωση μανό και για τα νύχια των ποδιών. Δείτε επίσης εδώ μοναδικά σχέδια για τα νύχια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ