Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον εμβολιασμό: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις και αυτούς που είναι δίπλα σου»

Ο Έλληνας τενίστας ανέβασε φωτογραφία του με την ελληνική σημαία πάνω

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε για ακόμα μία φορά, ο διάσημος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος απασχόλησε τα media με δηλώσεις του, που δεν αφορούν στον αθλητισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής του τένις έδωσε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Western & Southern Open, όπου μιλώντας πριν από το χιλιάρι Masters του Σινσινάτι, αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιασθεί, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει μέχρι τουλάχιστον ο εμβολιασμός ενάντια στον κορωνοϊό να γίνει υποχρεωτικός:

«Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δεν μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει».

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον τενίστα να απαντά καταφατικά.

Στη δήλωσή του αναφέρθηκε σήμερα και ο καθηγητής του LSE, Hλίας Μόσιαλος, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μόνο το 39% των ατόμων ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο».

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας)», όπως συμπλήρωσε.

Ωστόσο, αρκετές ώρες μετά την αρχική του τοποθέτηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία του και επέλεξε μια λεζάντα που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε, καθώς έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

 

Δείτε επίσης:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει: «Θα εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό» - Και το Twitter ξεσαλώνει (φώτο – βίντεο)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ