Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο 2021: Να αφήσουμε πίσω μας άτομα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε

Η επανάσταση ξεκινά από μέσα μας

Από τις 19 Αυγούστου 2021 έως τις 18 Ιανουαρίου 2022 ο πλανήτης της επανάστασης, της αλλαγής, του ρίσκου, της πρωτοπορίας, ο Ουρανός, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και το ζητούμενο του είναι να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να τους ξεπεράσουμε και να φέρουμε την αλλαγή στη ζωή μας. Να αφήσουμε πίσω μας άτομα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αυτό όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικό. Για να πετύχουμε όμως τη συλλογική αλλαγή θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε μέσα μας και αυτό θέλει ο ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ανατρεπτικός Ουρανός που απεχθάνεται τους περιορισμούς και αμφισβητεί τα παγιωμένα συστήματα και τις συντηρητικές απόψεις. Αν μπορούσε να πάρει ανθρώπινη μορφή ο Ουρανός, θα ήταν ένας νεαρός ανήσυχος ακτιβιστής που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε νέα μονοπάτια και δεν θα επέλεγε εύκολους δρόμους για να πετύχει την απαραίτητη αλλαγή.
Βέβαια, αυτή η αλλαγή δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί, διότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και αντιδρά στις αλλαγές. Ο Ουρανός δεν αισθάνεται άνετα στον περιοριστικό Ταύρο, γι’ αυτό και σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε πτώση. Επίσης ο Ταύρος έχει μεγάλη λατρεία στην ύλη και ο Ουρανός αδιαφορεί γι’ αυτήν και όπως είναι κατανοητό οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν θα είναι σε πολλά επίπεδα.

Η περιπέτεια ξεκινά και κρύβει εκπλήξεις

Για τους επόμενους 5 μήνες, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, είναι η ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις πεποιθήσεις μας και να δούμε τον κόσμο και τη ζωή μας μέσα από ένα νέο και απελευθερωτικό πρίσμα. Να πάρουμε τα ρίσκα μας και να αφήσουμε πίσω μας το παλιό, δημιουργώντας τις συνθήκες για το νέο στη ζωή μας. Αν είστε κολλημένοι σε μια σχέση που δεν σας δίνει χαρά, σε μια δουλειά που δεν σας εκφράζει και κάθε μέρα πάτε με το ζόρι ή ζείτε σε έναν χώρο που σας καταθλίβει ή έχετε παρέες τοξικές και χάνετε τον χρόνο σας μαζί τους, ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την αλήθεια και θα σας δώσει το κουράγιο να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Ο Ουρανός εκτός από ενθουσιασμό και μια αίσθηση περιπέτειας, φέρνει αλλαγές στη συμπεριφορά και κυκλοθυμία. Αυτό που αναζητάμε περισσότερο είναι η προσωπική ελευθερία και πριν την πετύχουμε είμαστε πιο αποδιοργανωμένοι και χαοτικοί. Με λίγα λόγια για το επόμενο 5μηνο θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αντιδραστικές συμπεριφορές είτε σε ατομικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Θα είναι όμως ιδανική περίοδος να ανοίξει το μυαλό μας, να είμαστε πιο δεκτικοί σε νέες προοπτικές και εξελίξεις, θα έχουμε περιέργεια, εφευρετικότητα, ευελιξία, διαίσθηση και απρόσμενες ευκαιρίες. Θα κάνουμε νέους φίλους, ίσως με πιο εκκεντρικούς ανθρώπους που θα δώσουν ένα νέο τόνο στη ζωή μας. Θα αυξηθεί η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους ιστοσελίδα ή να λάβουν γνώσεις σχετικά με υπολογιστές, τεχνολογία και συναφείς επιστήμες είναι μια καλή περίοδος.

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά της ανάδρομης πορείας του Ουρανού

Ο Ουρανός μπορεί να φέρνει την επανάσταση και την απελευθέρωση, αλλά μαζί έρχονται και κάποιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις και συμπεριφορές. Ίσως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με άτομα που θεωρούν ότι η δική τους ελευθερία είναι πιο σημαντική και να λειτουργήσουν παρορμητικά, νευρωτικά και επιθετικά. Να επιβάλλουν τη δική τους θέληση, να προδώσουν στο όνομα της ελευθερίας και της διαφορετικότητας και να γίνουν τελικά πιο «δυνάστες».

Οι σημαντικές ημερομηνίες

Κατά την ανάδρομη πορεία του ο Ουρανός θα σχηματίσει πολλές όψεις, αλλά δύο είναι πολύ σημαντικές.
Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 ο Ουρανός θα σχηματίσει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και αυτή θα είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε μία εκκίνηση σ’ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να βρείτε λύσεις πώς να απεμπλακείτε από τοξικές συνήθειες και καταστροφικές ρουτίνες.

Στις 4 Νοεμβρίου 2021 ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο σχηματίζει αντίθεση με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και τα ξεσπάσματα θα είναι έντονα. Όλοι θα είναι πιο ευερέθιστοι, πιο κυκλοθυμικοί και δεν θα βρίσκουν ηρεμία. Ο φανατισμός και η πόλωση θα φτάσουν στα ύψη, όπως και τα χειριστικά παιγνίδια. Το μείγμα θα είναι εκρηκτικό και μπορεί να εκτροχιαστεί η κατάσταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και ο Υδροχόος θα επηρεαστούν περισσότερο, διότι δεν αρέσκονται πολύ στις αλλαγές που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι. Οι παρορμητικοί Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι θα νιώσουν έντονα την επιρροή, αλλά επειδή ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις, θα βγουν πιο δυνατοί από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Όσο για τα μεταβλητά ζώδια: Τοξότη, Παρθένο, Δίδυμοι και Ιχθύες, προσαρμόζονται πολύ εύκολα, οπότε θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα τυχόν προβλήματα.

Ας δούμε όμως την επιρροή του ανάδρομου Ουρανού για κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο asibiliou.gr 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ