Ο Μάθιου Μακόναχι έχει να βάλει αποσμητικό εδώ και 35 χρόνια! Πώς μυρίζει; - σαν «γκρανόλα και καλή ζωή!» (βίντεο)

Τι αποκάλυψε συμπρωταγωνίστριά του;

Ο Μάθιου Μακόναχι θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες με τον 51χρονο σήμερα ηθοποιό να έχει «κλέψει» τις καρδιές πολλών γυναικών με το καλίγραμμο κορμί του.

Ο ίδιος όμως έχει δηλώσει ανοιχτά ότι από μικρός - και συγκεκριμένα τα τελευταία 35 χρόνια - δεν φοράει αποσμητικό, προτιμώντας την φυσική του μυρωδιά.

Η συγκεκριμένη δήλωσή του, αν και έγινε πιο παλιά έρχεται ξανά στο προσκήνιο τώρα χάρη στη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Tropic Thunder, Yvette Nicole Brown.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το etonline.com, η 50χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα στο The Jess Cagle Show αποκάλυψε πως μυρίζει ο συνάδερφός της!

«Θυμάμαι ότι ο Μάθιου ΜακΚόναχι είχε πει ότι δεν χρησιμοποιούσε αποσμητικό και ότι δεν είχε μυρωδιά. Οπότε η πρώτη μου σκέψη ήταν:" Θα τον πλησιάσω όσο μπορώ για να δω αν έχει δίκιο "» είπε η Brown που έπιαξε μαζί με τον 51χρονο το 2008.

«Δεν είχε μυρωδιά. Μύριζε σαν γκρανόλα (σ.σ. μείγμα δημητριακών με βάση τη βρόμη) και καλή ζωή» είπε και πρόσθεσε ότι είχε ένα «γλυκό άρωμα».


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

«Πιστεύω ότι λούζεται γιατί μυρίζει υπέροχα. Απλώς δεν βάζει αποσμητικό» εξήγησε ακόμα. «Δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν πλένονται» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ