Αυτά τρώνε καθημερινά η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William και τα 3 παιδιά τους - Από το πρωινό & το μεσημεριανό ως το δείπνο τους

Αγαπούν τα σπιτικά γεύματα και προσέχουν την διατροφή τους

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ζουν σίγουρα μια πολυάσχολη ζωή αφού πέρα από τα βασιλικά τους καθήκοντα έχουν να μεγαλώσουν και τρία παιδιά.

Οι γονείς του πρίγκιπα George, του πρίγκιπα Louis και της πριγκίπισσας Charlotte είναι γνωστό ότι προσέχουν την διατροφή τους τρώγοντας υγιεινά, σπιτικά γεύματα. Την ίδια ώρα τους αρέσει και το περίεργο φαγητό.

Τι τρώνε όμως κάθημερινά ο Δούκας, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα παιδιά τους;

Το πρωινό

Πλιγούρι βρώμης και smoothies είναι ανάμεσα στις επιλογές τους, ενώ σύμφωνα με την MailOnline, η Δούκισσα κάνει κάνει ένα υγιεινό ρόφημα με λάχανο, σπιρουλίνα (ένα είδος άλγης), matcha (φύλλα πράσινου τσαγιού), σπανάκι, romaine, φύλλα κόλιανδρου και βατόμουρα.

Τα πριγκιπόπουλα από την άλλη τρώνε - όπως και τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους - δημητριακά για πρωινό, όπως αναφέρει το Hello.

Το μεσημεριανό

Σύμφωνα με παλιότερο άρθρο της Daily Mail η Δούκισσα λατρεύει να τρώει σαλάτα το μεσημέρι! Ειδικότερα της αρέσουν οι σαλάτες με καρπούζι, ταμπουλέ, ceviche και gazpacho. Λέγεται επίσης ότι η Κέιτ προτιμά πιάτα χωρίς κρέας για μεσημεριανό της γεύμα.

Ωστόσο είναι και οι μέρες που αφήνουν τον εαυτό τους πιο έλευθερο με το People να αναφέρει ότι σε ταξίδι τους στην Σκωτία έτρωγαν fish and chips (πανέ ψάρι με πατάτες τηγανητές), όπως έκαναν και στα φοιτητικά τους χρόνια.

Όσο για τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις, τα αδέλφια δίνουν και αυτά ένα χεράκι στην κουζίνα και λατρεύουν να φτιάχνουν πίτσα και τα δικά τους ζυμαρικά, μαζί τη μαμά.

Το απογευματινό τσάι και κείκ

Το αγαπημένο κέικ του πρίγκιπα William ονομάζεται κέικ μπισκότων σοκολάτας και είναι το σανκ που λατρεύει να τρώει τα απογεύματα μαζί με το τσάι της, η βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα ο σεφ Ντάρεν ΜακΓκρέιντι είχε πει στο Hello ότι  «όταν ο πρίγκιπας William το δοκίμασε για πρώτη φορά, το αγάπησε και μετά το ζήτησε ως τούρτα στον γάμο του»!

Το οικογενειακό δείπνο

Τα σπιτικά πιάτα και τα ψητά είναι συνήθως στο βραδινό μενού της πενταμελούς οικογένειας με την βασιλική ανταποκρίτρια Katie Nicholl να λέει στο Vanity Fair το 2012 ότι η Κέιτ απολαμβάνει να μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό του καλού της το οποίο είναι το ψητό κοτόπουλο.

Η δούκισσα μίλησε επίσης για την αγάπη που έχουν τα παιδιά της για τα λαχανικά. «Έχουμε καρότα, φασόλια, παντζάρια - ο Λούις αγαπά πολύ το παντζάρι» είχε πει η ίδια σε ένα τηλεοπτικό χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ.

Ο Γουίλιαμ είναι λάτρης της μπριζόλας για δείπνο και είχε μιλήσει για τις μαγειρικές του ικανότητες το 2017, εξηγώντας ότι: "Μου αρέσει το μαγείρεμα, αλλά δεν είμαι πολύ καλός."

Λέγεται επίσης ότι το πικάντικο κάρυ είναι ένα από τα φαγητά που παραγγέλνει η Κείτ Μίντλετον, ενώ ο William είχε αποκαλύψει ότι του αρέσει το ινδικό κοτόπουλο masala. Πέρα όμως από την Κέιτ το κα΄ρυ αρέσει πολύ και στην μικρή Charlotte, που φαίνεται να έχει πάρει τα γούστα της μαμάς της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ