Θέλεις να ανανεώσεις το πεντικιούρ σου; Βρήκαμε τις 7 κομψότερες αποχρώσεις για τα νύχια σου (φώτο)

Οι 7 πιο κομψές αποχρώσεις για πεντικιούρ που μπορείς να κάνεις τώρα

Τα περιποιημένα άκρα μπορούν όχι μόνο να ανεβάσουν τη διάθεσή μας, αλλά είναι και μια σημαντική λεπτομέρεια για μια κομψή φινετσάτη εμφάνιση.

Πέρα όμως από ένα πεντικιούρ στο σπίτι ή σε κάποια ειδικό που θα περιποιηθεί τα πόδια μας, ένα όμορφο βερνίκι νυχιών μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα παπούτσια που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε και να κάνει την συνολική μας εμφάνισή ακόμη πιο σικάτη.

Στη συνέχεια του άρθρου θα βρεις μερικές προτάσεις με διαχρονικά χρώματα μανό για τα νύχια ποδιών, αλλά και αποχρώσεις που είναι τώρα στις κορυφαίες τάσεις.

Πρόκειται για τις πιο chic αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις για ένα πεντικιούρ αν θες ένα κομψό look από την κορφή ως τα νύχια στην καθημερινότητά σου, ή εάν θες να κάνεις κάποια σικάτη εμφάνιση ως καλεσμένη σε έναν γάμο ή βάπτιση.

 

Λευκό, το χρώμα της κομψότητας

Photo: @_sknails_

 

 

Το λευκό χρώμα αποπνέει μια κομψότητα. Αυτό ισχύει τόσο στα ρούχα όσο και σε οτιδήποτε άλλο. Και βέβαια τα νύχια δεν αποτελούν εξαίρεση!

Επιπλέον, τα λευκά νύχια είναι μια από τις πιο κλασικές επιλογές για το καλοκαιρινό μανικιούρ και πεντικιούρ, οπότε μπορείς να το συνδυάσεις στην καθημερινότητα αλλά και σε ειδικές περιστάσεις.

 

Σαγηνευτικό μαύρο πεντικιούρ

Photo: @olabay4440

 

Στο άλλο άκρο του χρωματικού φάσματος, τα μαύρα νύχια είναι εξίσου εντυπωσιακά και κομψά, ενώ αρκετές γυναίκες τα θεωρούν πιο σαγηνευτικά από τα λευκά.

Και μπορεί το μαύρο χρώμα στα νύχια ως σκούρο να ήταν συνδυασμένο πιο πολύ με τον χειμώνα, όμως πλέον φοριέται όλο το χρόνο και μάλιστα αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές και για το καλοκαίρι!

Μη διστάσεις λοιπόν να το επιλέξεις σε οποιαδήποτε εποχή του έτους αν θες να τραβήξεις την προσοχή στο πεντικιούρ σου, με έναν σικάτο αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτικό τρόπο.

 

Γαλακτερό (Milky Nails)

Photo: @ilike_nails

 

Ένα γαλακτερό βερνίκι νυχιών μπορεί να αποτελέσει την τέλεια επιλογή για εσένα που θες ένα κομψό και περιποιημένο πεντικιούρ σε ήπιες αποχρώσεις του λευκού και του ροζ.

Μπορείς αν θέλεις να δώσεις μια extra πινελιά, επιλέγοντας ένα γαλλικό πεντικιούρ με γαλακτερη βάση ή milky nails με ένα διακριτικό στολισμό όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία. Αυτό εξαρτάται ξεκάθαρα από την περίσταση και το γούστο σου!

Δείτε περισσότερα στο beautetinkyriaki.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ