Έξαλλος ο Τζο Μπάιντεν: Τον νευρίασε ο Τζόρτζ Στεφανόπουλος με καυτές ερωτήσεις για το Αφγανιστάν στο abc – Δείτε το βίντεο

Εκτός εαυτού ο Αμερικανός Πρόεδρος

Στο στόχαστρο των επικριτών του βρέθηκε μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC και στον Τζορτζ Στεφανόπουλο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.



Ο Αμερικανός Πρόεδρος υπερασπίστηκε εμφανώς εκνευρισμένος τους χειρισμούς του όσον αφορά στην αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν λέγοντας ότι το χάος ήταν αναπόφευκτο.



Μάλιστα πρόσθεσε ότι θέλει να διασώσει 15.000 Αμερικανούς και περίπου 65.000 Αφγανούς πρόσφυγες που ήταν δίπλα στις επιχειρήσεις των Αμερικανών.



Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ιδέα ότι με κάποιον τρόπο, υπάρχει ένας τρόπος να ξεφύγουμε χωρίς να προκύψει χάος – δεν ξέρω πώς συμβαίνει αυτό».



Σημειωτέον ότι, όταν ο Τζο Μπάιντεν σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκε για τις φρικτές εικόνες με Αφγανούς να πέφτουν από αεροπλάνα, εκείνος έγινε έξαλλος τονίζοντας ότι «αυτό ήταν πριν από 4 ή 5 ημέρες», παρά το γεγονός ότι αυτές οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ