Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ήλιου με Δία μπορεί να φέρει τύχη - φημίζεται όμως για την υπερβολή & την υπεραισιοδοξία

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Δυο οι σημαντικές όψεις της Παρασκευής. Η πρώτη αφορά την αντίθεση του Ήλιου με τον Δία και η δεύτερη το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

Και οι δυο όψεις έχουν θετικά στοιχεία. Η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει τύχη ή να βλέπουμε τα πράγματα να έχουν μια τέτοια εξαιρετική ροή στη μέρα μας, που να νιώθουμε κάπως τυχεροί. Βέβαια, αυτή η όψη φημίζεται και για την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία και, αν δεν είμαστε κάπως πειθαρχημένοι, μπορεί να εξανεμίσουμε τις καλές προοπτικές της.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι βοηθητικό σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, για να έχουμε μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στα πράγματα, να σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο και επίσης να γινόμαστε δέκτες ξαφνικών πληροφοριών που μπορεί να μας βοηθήσουν. Καλή μέρα για θέματα που αφορούν την τεχνολογία, την επιστήμη, τις αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή νέων μέσων επικοινωνίας. Μέχρι τις 11:48 η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και αμέσως μετά περνά στον Υδροχόο για να προετοιμάσει την Πανσέληνο του Αυγούστου που έρχεται στις 22/8.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί να εργαστείτε πιο συγκεντρωμένα και πιο πειθαρχημένα προκειμένου να βγουν οι επαγγελματικοί στόχοι σας. Αμέσως μετά περνά στον Υδροχόο και σας δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους ή για το γουηκέντ, ενώ με κάποιον τρόπο σας χαλαρώνει μετά την υπερπροσπάθεια των προηγούμενων ημερών.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δίνει έμφαση στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά ή για να ενισχύσετε τη δική σας δουλειά όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Από την άλλη, η αντίθεση Ήλιου-Δία σηματοδοτεί μια μέρα με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και ευκαιρίες για γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί, αγαπητοί μου Ταύροι, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες να μην καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές -ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωής σας- δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε.

Ίσως από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Προσπαθήστε όμως να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα, διότι με την όψη Ήλιου-Δία οι υπερβολές είναι η τάση της μέρας. Από την άλλη, ένα ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιο σας προσφέρει λύσεις, αρκεί να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο και έξω από τα συνηθισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή, όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές. Θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Βέβαια, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό, που ενισχύεται κι από την όψη τριγώνου Άρη-Ουρανού τις επόμενες ημέρες, σας ωθεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είτε έναντι της δουλειάς, της οικογένειας είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Ακόμη, είναι πιθανόν να κάνετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις, επαγγελματικές συζητήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Αν είχατε αφεθεί και δεν προσέχατε όπως πρέπει την υγεία ή τη φόρμα σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξαναμπείτε σε ρυθμούς διατροφής, άσκησης ή να κάνετε τα απαραίτητα. Η αντίθεση Ήλιου-Δία παραπέμπει σε μια φρενίτιδα στην επικοινωνία και τις επαφές σας, κάνοντας σούπερ δυναμική τη σημερινή μέρα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ