Ο άκαρδος πατέρας Tom Cruise: Mission Impossible η συνάντηση με την κόρη του Suri, μετά από 8 χρόνια (φωτό & βίντεο)

Είναι το μοναδικό βιολογικό του παιδί

Η Suri Cruise είναι σίγουρα ένα από τα πιο διάσημα παιδιά, αφού είναι κόρη του Tom Cruise και της Katie Holms, οι οποίοι και χώρισαν το 2012, μετά από 6 χρόνια γάμου.

Και μπορεί η μητέρα της να προσπάθησε να κρατήσει εκείνη και την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το «άσχημο» διαζύγιο της με τον πρωταγωνιστή του Mission Impossible, ωστόσο τόσο ο χωρισμός τους, όσο και το γεγονός ότι ο 59χρονος ηθοποιός φέρεται να έχει κόψει τους δεσμούς με το μοναδικό βιολογικό παιδί του (σ.σ. έχει δύο υιοθετημένα παιδιά τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα μαζί με την πρώην γυναίκα του Nicole Kidman) καθιστά κάτι τέτοιο σχεδόν αδύνατο.

Η 15χρονη Suri έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να μοιάζει πολύ στην μαμά της, αλλά και στον διάσημο μπαμπά της, με τον οποίο όμως φέρεται να μην έχει πια σχέσεις.

Μάλιστα πρόσφατα ο φακός αποθανάτισε την Holms μαζί μαζί με την Suri να κάνουν βόλτες στη Νέα Υόρκη και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, με τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης να σχολιάζουν την ομοιότητά τους.

Η ανύπαρκτη σχέση του Tom Cruise με την Suri

Η Suri ήταν μόλις 6 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς της, με την Holmes να παίρνει την κηδεμονία της, μετά το διαζύγιο με τον διάσημο ηθοποιό. Και παρόλο που ο Cruise έχει δικαίωμα, σύμφωνα με το leftoye.com να βλέπει το παιδί του για 10 ημέρες κάθε μήνα, εκείνος έχει να την δει 8 χρόνια, με την Katie να μεγαλώνει μόνη της την κόρη τους.

Πώς η Σαηεντολογία «χώρισε» κόρη και πατέρα

Λέγεται ότι ο λόγος που ο Tom Cruise έχει να δει τόσα χρόνια την κόρη του είναι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Άλλωστε ο 59χρονος είναι γνωστός για την υποστήριξή του στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

Η Samantha Domingo, πρώην μέλος της Εκκλησίας, θα πει το 2019 στο Us Weekly ότι η Εκκλησία της Σαηεντολογίας «δεν επέτρεψε» στον Cruise να έχει σχέση με την κόρη του καθώς δεν ακολουθεί τις ίδιες θρησκευτικές πρακτικές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katieholmes.joeypotter

Ανέφερε επίσης ότι η Εκκλησία της Σαηεντολογίας πιστεύει στην «μετενσάρκωση», σύμφωνα με την οποία «H Suri είναι απλώς ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του» και «όχι στην κόρη του». Ωστόσο, μια άλλη πηγή είπε στο Us Weekly ότι τα μέλη είναι επιτρέπεται να βλέπουν τα παιδιά τους, που έχουν άλλη πίστη, κάτι που αφήνει υπόνοιες ότι ίσως ήταν δική του επιλογή να μην δει το παιδί του.

Η Holmes είχε επίσης ασπαστεί την θρησκεία του τότε συζύγου της, όταν παντρεύτηκαν, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε. Άλλωστε πιστεύεται ότι η προσήλωση του Cruize στη συγκεκριμένη θρησκεία τον απομάκρυνε από την οικογένειά του και πως ευθύνεται για τον χωρισμό του από την δεύτερη γυναίκα του Nicole Kidman.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος γάμος του 59χρονου ήταν με την ηθοποιό Μίμι Ρότζερς (χώρισαν το Φεβρουάριο του 1990) και φημολογείται ότι εκείνη ήταν που τον εισήγαγε στην Σαηεντολογία. Τον Απρίλιο του 2005, ο Cruise ξεκίνησε να βγαίνει με την Holmes, ενώ ένα μήνα αργότερα, εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για εκείνη στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Τον Οκτώβριο του 2005, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν παιδί. Η κόρη τους, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006. Παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006 στην Ιταλία και στις 29 Ιουνίου 2012, ανακοινώθηκε ότι η Holmes  κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από πεντέμιση χρόνια γάμου.

Στις 18 Απριλίου η Suri έκλεισε τα 15 της χρόνια με την μαμά της να στέλνει ένα γλυκό μήνυμα στα social media, με αφορμή τα γενέθλιά της. Ο πατέρας της ήταν βέβαια... απών!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Ωστόσο μια πηγή είπε στο HollywoodLife ότι «ο ηθοποιός "εξακολουθεί να αγαπά" τη Suri» και πως «δεν σκόπευε ποτέ να αποξενωθεί από την κόρη του όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με την Katie και ανυπομονεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους μια μέρα».

Πριν το διαζύγιο ο Cruize είχε πολύ καλές σχέσεις με την κόρη του, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι «πάντα ήθελα να γίνω πατέρας». Μάλιστα ο ίδιος ήθελε τότε τα τρία του παιδιά να μεγαλώσουν μαζί, ωστόσο πολλά άλλαξαν μετά τον χωρισμό του με την Holmes. Βέβαια μάλλον ο ηθοποιός έχει μείνει στα λόγια...

Στα τέλη Οκτωβρίου 2012, το Life & Style ανέφερε ότι «ο Tom έχει εγκαταλείψει την Suri» με τον ηθοποιό να απαντά με μήνυση 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της εταιρείας που έχει το περιοδικό, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. 

«Είναι ένας πατέρας που νοιάζεται και αγαπά πολύ τη Suri. Είναι ζωτικό κομμάτι της ζωής του και θα είναι για πάντα» ανέφερε τότε στην κατάθεσή του ο 59χρονος, που διευθέτησε τη μήνυση για άγνωστους όρους τον Φεβρουάριο του 2013, σύμφωνα πάλι με το Hollywood Reporter.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ