Οι σικ εμφανίσεις της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας: Το κατακόκκινο φόρεμα, το μπλε ηλεκτρίκ & μια παντελόνα του ονείρου (φωτό)

Η διάδοχος παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Μια σειρά από πολύ κομψές εμφανίσεις έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, που παρέδωσε μαθήματα στυλ με τα outfit της.

Ένα κόκκινο φόρεμα συνδυασμένο με κατακκόκινες γόβες, ένα μπλε ηλεκτρίκ, αλλά και μια φανταστική ροζ παντελόνα, είναι μερικά από τα ρούχα που έχει επιλέξει για τις επίσης εμφανίσεις και συναντήσεις της, μέσα στον Αύγουστο.

Ειδικότερα η 49χρονη σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Φρειδερίκου πριν δύο μέρες υποδέχτηκε στο παλάτι την Γαλλίδα υπουργό Élisabeth Moreno, ποιυ ασχολείται με την ισότητα των φύλων, τη διαφορετικότητα και τις ίσες ευκαιρίες.

Για την περίσταση η πρειγκίπισσα επέλεξε ένα σκούρο μπλε φουστάνι με μια μεγάλη ζώνη στη μέση, ενώ ολοκλήρωσε το look της με Nude γόβες.

Με αφορμή το Copenhagen 2021 WorldPride και τα EuroGames που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα στην Κοπεγχάγη, η Μαίρη ήταν καλεσμένη στην σχετική δεξίωση που έγινε από τον δήμο στο Δημαρχείο της πόλης.

Σικάτη η μελλοντική βασίλισσα της Δανίας είχε φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα που έφτανε λίγο πιο κάτω από το γόνατο, ενώ θεϊκές ήταν και οι γόβες της.

Πρόκειται άλλωστε για ένα χρώμα που της πηγαίνει πολύ, όπως βέβαια είναι και το μπλε ηλεκτρίκ, το οποίο και επέλεξε για άλλη εμφάνιση που έκανε πριν από μερικές ημέρες. Ακόμα η πριγκίπισσα Μαίρη βρέθηκε στη διεθνή διάσκεψη LGBTI + για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία και έγινε στην Κοπεγχάγη. 

Για την περίσταση διάλεξε λοιπόν μια υπέροχη ροζ παντελόνα και ένα λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερα μανίκια. Είχε φορέσει επίσης ροζ γόβες, ενώ στη μέση πρόσθεσε μια λεπτή χρυσή ζώνη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ