Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέτειος ενός χρόνου σχέσης με τον αγαπημένο της - Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Μόντε Κάρλο (φωτό)

Το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές!

Την επέτειο ενός χρόνου σχέσης με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο γιορτάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Το ζευγάρι περνάει όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές κάνοντας tour στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο!

Εκείνη και ο καλός της ταξίδεψαν στο Μονακό και συγκεκριμένα στο Μόντε Κάρλο, με την Σπυροπούλου να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους 654 χιλιάδες followers της!

Ακόμα φωτογραφήθηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό, στην πισίνα του Monte-Carlo Bay Hotel & Resort.

Όσο για το post για την επέτειό της η παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της «Ένας χρόνος», ενώ στην εικόνα την βλέπουμε μαζί με τον σύντροφό της σε κάποια νυχτερινή τους έξοδο.

Η ίδια δεν έχει κρύψει άλλωστε τον έρωτά της για τον όμορφο επιχειρηματία ανεβάζοντας μάλιστα πριν λίγο καιρό και μια φωτογραφία τους από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, την οποία συνόδευσε με την φράση «Amore mio» (αγάπη μου)!

Να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται παράλληλα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ή οποία θα την βρει στο κανάλι του ΣΚΑΪ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ