Βόλος - άγρια δολοφονία 47χρονου: Ομολόγησε ο 34χρονος - τον μαχαίρωσε & τον χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι (βίντεο)

Τι υποστήριξε ο καθ΄ομολογιάν δράστης

Ένας 34χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την δολοφονία 47χρονου επιχειρηματία στον Βόλο. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα  στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα στο Βόλο, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγαν σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο καθ’ ομολογίαν δράστης είπε στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε.

Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου του 34χρονου, αφού τον σκότωσε πήρε ένα τούβλο και άρχισε να τον χτυπάει με αυτό στο κεφάλι.

Μετά το έγκλημα, ο δράστης πήγε στην Αστυνομία αλλά αρχικά δεν ομολογούσε. Προσήχθη από την Αστυνομία και η μητέρα αλλά και ο αδερφός του. Τελικά, ο 34χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ