Ζάκυνθος: 3 συλλήψεις για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία - έρευνες για τον χαμό του άτυχου αγοριού (φωτό & βίντεο)

Έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του...

Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για το θανάσιμο τραυματισμό από ηλεκτροπληξία του 9χρονου χθες σε ξενοδοχείο στο Τσιλιβή της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σημειώνεται ότι το πρωί οι πληροφορίες ήθελαν το νεκρό αγόρι να είναι 12 ετών, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μόλις 9.

Photo: imerazante.gr

Το μοιραίο παιχνίδι

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, περίπου στις 22:00 χθες το βράδυ, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα και αποφάσισε να κρυφτεί, στην κεντρική μονάδα κλιματισμού, του ξενοδοχείου όπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία υπέστη ηλεκτροπληξία

'Αμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ΑΤ Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ