Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα ξεκινά με τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο - Ώρα για σοβαρές αποφάσεις σε σχέσεις - συνεργασίες

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Η Σελήνη ταξιδεύει στο υδάτινο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, σχηματίζοντας όψεις αντίθεσης με τον Ερμή και τον Άρη τις απογευματινές ώρες, που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ένταση στην επικοινωνία, κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Η αδιαλλαξία και η επιμονή στις απόψεις μας είναι ίσως η μεγαλύτερη παγίδα με αυτές τις όψεις.

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που μας επιτρέπει να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες για τις σχέσεις μας, να πάρουμε αποφάσεις για θέματα οικονομικά, να συζητήσουμε σοβαρά για θέματα συνεργασιών.

Ακόμη, είναι η κατάλληλη Δευτέρα αν θέλετε να δείτε πιο σοβαρά και θέματα διατροφής ή να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών και σε αυτή την όψη με την Αφροδίτη μπορεί να βοηθήσει να περιορίσουμε τις κακές συνήθειες, τις σπατάλες, τις υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη ψυχολογική επιβάρυνση, καθώς η Σελήνη κινείται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία, καθώς έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή και τον Άρη. Προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί στην κριτική που ασκείτε σε άλλους, όπως για παράδειγμα στους συνεργάτες σας και βρείτε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα της υγείας και των καθημερινών ρουτινών σας. Από την άλλη, μπορεί να είστε πιο αποφασιστικοί σήμερα να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα της δουλειάς σας.

Σήμερα ολοκληρώνεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου, που για τους γεννημένους-ες στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να δημιουργήσει θετικές προοπτικές σε θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στη συνεργασία, στις συνέργειες, στους κοινούς στόχους που έχετε με τους άλλους, είτε στη δουλειά είτε και στην προσωπική σας ζωή.

Τις απογευματινές ώρες όμως προσπαθήστε να μην είστε πολύ πιεστικοί με τους άλλους και θέλετε να τους επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο σκέψης ή δράσης. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στις φιλικές σας σχέσεις και ίσως ένας φίλος-η να στραφεί σε σας για βοήθεια ή κάποιες συμβουλές. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε μια θετική επαγγελματική εξέλιξη.

Αν ψάχνετε για δουλειά, για συνεργάτες που θέλετε να προσλάβετε εσείς, είναι μια πολύ βοηθητική όψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με έμφαση στα επαγγελματικά ξεκινά η εβδομάδα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο των Ιχθύων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη κι αν δεν έχετε επιστρέψει από τις διακοπές σας φαίνεται ότι θα χρειαστεί για επαγγελματικούς λόγους να έχετε επικοινωνία με άτομα από τον χώρο της δουλειάς.

Καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο, τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις όμως πέραν της δουλειάς και στο σπίτι και την οικογένεια. Σήμερα ολοκληρώνεται και η θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, που είναι βοηθητική για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου κυρίως τόσο σε θέματα ερωτικών σχέσεων, παιδιών, σπουδών, επαγγελματικών ζητημάτων. Βοηθά να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις μελλοντικές σας ασχολίες και τα σχέδια σας για το μέλλον -επαγγελματικά, σπουδών και προσωπικών στόχων. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία και φαίνεται ότι θα έχετε αρκετές επαφές και συνομιλίες, οι οποίες θα μπορούσαν να καταλήξουν και σε μια συμφωνία.

Ή αν ψάχνετε για θέματα επιμόρφωσης, μετεκπαίδευσης, μπορεί τώρα να έχετε κάποια θετικά αποτελέσματα στην αναζήτηση σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ως ακίνητο, την οικογένεια σας. Είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ζητήσετε μια συμβουλή από ένα γηραιότερο μέλος της οικογένειας σας ή μπορεί να επωφεληθείτε από τη γενναιοδωρία κάποιου από τους γονείς σας.

ΛΕΩΝ
Η Δευτέρα σας βρίσκει σε μια διάθεση να ασχοληθείτε πιο πρακτικά και ουσιαστικά με θέματα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας. Με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο, τα θέματα των οικονομικών είναι προεξέχοντα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανώς να έχετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για οικονομικές συνεργασίες ή ακόμη και με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας για τα κοινά σας οικονομικά.

Αν θέλετε να κάνετε έναν διακανονισμό, να συμφωνήσετε πάνω σε όρους συμβολαίων είναι μια θετική μέρα, καθώς έχουμε και μια βοηθητική όψη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Το τρίγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες παραπέμπει σε υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων, που μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Πέραν τούτου μπορεί η όψη αυτή να βοηθήσει να έρθετε σε μια συμφωνία και για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ