Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good News: Λωξάντρα Λούκας - Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Dοwn στο Εθνικό Θέατρο - “Nιώθουμε ευγνωμοσύνη που της επιτρέψατε να μην περισσεύει” (βίντεο)

Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στο χώρο του θεάτρου

Υπέροχα νέα για το χώρο του θεάτρου.  Η Λωξάντρα Λούκας από την Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που θα λάβει μέρος σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου.
news24722 Αυγούστου 2021 10:00

Η νεαρή ηθοποιός με σύνδρομο Down υπέγραψε τη  συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο 

Πρόκειται για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down που θα λάβει μέρος σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Λωξάντρα Λούκας ή Λω όπως την φωνάζουν οι φίλοι της  με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, γράφει ιστορία, ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλους ηθοποιούς με σύνδρομο Down, να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους, καθώς σύντομα θα λάβει μέρος σε παράσταση με την σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook και έγινε "Viral" η νεαρή φαίνεται να υπογράφει την συνεργασία της ως μέλος του Εθνικού Θεάτρου.

"Nιώθουμε ευγνωμοσύνη που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη"

Η μητέρα της Λωξάντρας Λούκας, Ελένη Δημοπούλου, σε ανάρτηση  της στο Facebook ευχαριστεί όλους εκείνους που έσπευσαν να συγχαρούν την κόρη της.

Και ήταν πολλοί καθώς η ευχάριστη είδηση που δείχνει ότι κάτι αλλάζει στο χώρο του πολιτισμού προς το καλύτερο, γέμισε χαρά τους χρήστες των Social Media.

«Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας.

Εμείς, όμως, τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα, σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς

Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς που την εντάξετε, έστω και λίγο, στη ζωή σας, με όποιον τρόπο μπορούσατε.

Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαμβάνατε στη ζωή σας. Έγινε γιατί της το επιτρέψατε. Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές και την αγάπη που δεχόμαστε εκ μέρους της Loxandra και σας τις επιστρέφουμε με ευγνωμοσύνη"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ