H Beyonce πρωταγωνίστρια σε Rodeo : Το νέο απίθανο διαφημιστικό spot με τα δικά της αθλητικά ρούχα (φώτο-βίντεο)

Η νέα σειρά Rodeo εμπνευσμένη από του κάου -μπόι άρχισε ήδη να εξαντλείται

Εμπρός ανεβείτε στη σέλα γιατί το  Ivy Park επέστρεψε.

 

 

Στις  20 Αυγούστου, η Beyoncé έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτη συλλογή της  από τη σειρά της Adidas x Ivy Park παγκοσμίως και οι θαυμαστές της ετοιμάζονται να κάνουν αγώνα δρόμου για να αποκτήσουν  τα κομμάτια περιορισμένης έκδοσης πριν εξαντληθούν-γιατί αναμφίβολα έτσι θα γίνει.

Ivy Park

Είτε πρόκειται για αφρικανικό πνευματισμό για το Black Is King είτε για το HBCUs για το Homecoming, η Beyoncé έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι η βασίλισσα των θεμάτων και οι δημιουργίες της για το  Ivy Park δεν διαφέρουν.

 

 

Η νέα σειρά  Ivy Park Rodeo αποτίει φόρο τιμής στους μαύρους που έχουν επηρεάσειτον πολιτισμό των καουμπόι και καουμπόισσων, παρά το γεγονός ότι συχνά αποκλείονται από την αμερικανική δυτική ιστορία.

 

 

«Αφού κατάλαβα από πού προήλθε η λέξη« καουμπόι », συνειδητοποίησα πόσες από τις μαύρες, καφέ και ιθαγενείς ιστορίες καουμπόη λείπουν στην αμερικανική ιστορία», είπε η Beyoncé στο Houston Chronicle για τη συλλογή.

 

 

Διαθέτοντας άπλετο athleisure και Americana στυλ σε χρώμα ροζ αγελάδων και μπλε ουρανί η συλλογή Rodeo δεν είναι αυτή που πρέπει να χάσετε.

Ivy Park

Τα μοντέλα για την καμπάνια περιλαμβάνουν τον τραγουδιστή Snoh ​​Aalegra, το μοντέλο Paloma Elsesser, τον ράπερ του Χιούστον Tobe Nwigwe και τη σύζυγό του Fat Nwigwe και τον ηθοποιό/πραγματικό καουμπόι Glynn Turman (ο οποίος επέτρεψε επίσης στην Beyoncé να χρησιμοποιήσει το ράντσο του για το λανσάρισμα), αναφέρει η Teen Vogue.

 

 

Η συλλογή, η οποία επιλέχθηκε από το Χιούστον, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ρούχων που έχουν σχεδιαστεί για έξοδο καθώς και άνεση.

Η σειρά athleisure περιέχει 58 κομμάτια ενδυμάτων που περιλαμβάνουν τζιν μπουφάν, φούστες με κουμπιά, τζιν με χαμηλό ύψος και σορτς που κυμαίνονται από μεγέθη XS έως 4XL.

 

 

Υπάρχουν επίσης πέντε στυλ παπουτσιών. Τα παιδικά ρούχα Ivy Park παρουσιάζονται επίσης με αυτήν τη συλλογή.

 

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Beyhive (και ακόμη και μόνο οι οπαδοί της Adidas) έχουν ρυθμίσει τα ξυπνητήρια για τη συλλογή Rodeo του Ivy Park από τότε που παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα και επιτέλους ήρθε η ώρα.

 

 

Μετά από μια περιορισμένη διάθεση στο διαδίκτυο στις 19 Αυγούστου, το νέο Adidas x Ivy Park είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους και, ενώ ορισμένα κομμάτια έχουν ήδη εξαντληθεί, υπάρχουν ακόμα πολλά για να αγοράσετε

Η τελευταία συνεργασία της Μπιγιονσέ με τον γίγαντα αθλητικών ειδών Adidas είναι εμπνευσμένη από τις ρίζες της ποπ σταρ.

 

 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η σούπερ σταρ κυκλοφόρησε το βίντεο της καμπάνιας για την τελευταία της συλλογή streetwear, με το όνομα Ivy Park Rodeo.

Η Μπιγιονσέ φαίνεται εκπληκτική στο επικό βίντεο, όπου παρουσιάζει τα σχέδια Ivy Park x Adidas, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μια φόρμα τζιν  , αθλητικοί στηθόδεσμοι, και σετ κολάν με prints αγελάδας.

 

 

Η μητέρα του Χιούστον εμφανίζεται στις φωτογραφίες της καμπάνιας με  τεράστιες μπούκλες αλά Dolly Parton ή με  μια πλεξούδα που φτάνει στο δάπεδο,  την οποία κουνάει πάνω από το κεφάλι της σαν λάσο σε μία λήψη, αναφέρει το Harper's Bazaar.

 

 

H συλλογή είναι διαθέσιμη στα εξής Brand:  ASOS, Bandier, Finish Line, Foot Locker,  Adidas, JD Sports, Nordstrom και SNS, αναφέρει το Page Six.

Αλλά καλύτερα να κινηθείτε γρήγορα αν εντοπίσατε  κάτι που σας αρέσει.  καθώς τα περισσότερα κομμάτια από την προηγούμενη συλλογή Flex Park της Beyoncé εξαντλήθηκαν σε ώρες, όπως και η χειμωνιάτικη σειρά Icy Park και οι προηγούμενες κυκλοφορίες του Ivy Park.

H “Ivy Park” είναι μια εταιρεία αθλητικών ρούχων (Athleisure) που ιδρύθηκε το 2016 στην Νέα Υόρκη από την Beyonce και τον Sir Philip Green (ιδιοκτήτη της Arcadia Group). Το “Ivy” το πήρε από την κόρη της Blue Ivy Carter και το “Park” από το Parkwood Park στο Houston, εκεί όπου η Beyoncé πήγαινε για τρέξιμο και εξάσκηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ