Ο Νίκος Οικονομόπουλος νίκησε τον Κορωνοϊο - Στην μοναχική πάλη με τον Covid - είχα παρέα την πίστη μου - την οικογένεια & τους φίλους μου (φώτο)

O γνωστός τραγουδιστής βγήκε από το νοσοκομείο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο γνωστός τραγουδιστής βγήκε νικητής από τη μάχη με τον Κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Με αναρτήση του στο Facebook ο Νίκος Οικονομόπουλος εκφράζει την   ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ευαγγελισμού που στάθηκε δίπλα του και τον βοήθησε να ξεπεράσει την ασθένεια.

Παράλληλα ευχαριστεί τους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές που με τα μηνύματα τους του έδωσαν δύναμη.

"Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και  μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου "έκλεβε" ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. 
Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. 

Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.  
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.  ", γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εισήχθη στον Ευαγγελισμό, στις 19 Αυγούστου ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω Covid -19.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου  "Ευαγγελισμός"  για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. 
Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. 
Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και  μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου "έκλεβε" ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία
Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου.  Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.  
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.  
Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ