Γνωστό μοντέλο συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης - Τη βρήκαν με 35 φιξάκια ναρκωτικά στο τζιπ της

Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών 

Χειροπέδες σε πασίγνωστο μοντέλο στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 30 γραμμάρια κοκαϊνης, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Γλυφάδα.

Η μελαχρινή καλλονή εντοπίστηκε με τις ναρκωτικές ουσίες κατά την διάρκεια ελέχγου και άμεσα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τα περεταίρω.

Το μοντέλο είχε συμμετάσχει σε οντισιόν γνωστού τηλεοπτικού προγράμματος, ενώ είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν όταν είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον αλλοδαπό πρώην σύζυγό της, αναφέρει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του το lawandorder.gr

Συγκεκριμένα το μοντέλο είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Όπως είχε μάλιστα δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη, «ζούσε εγκλωβισμένη σε χρυσό κλουβί» και κατάφερε να αποδράσει μετά από πολλές προσπάθειες.

 Η 31χρονη, που είναι γνωστό μοντέλο έχοντας πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνελήφθη, προχθές (Σάββατο), στη Γλυφάδα, κατηγορούμενη για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, που οδηγούσε η 31χρονη στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν βρήκαν μέσα στο όχημα 33 γραμμάρια κοκαϊνης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η συλληφθείσα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κατά πληροφορίες, τα 35 γραμμάρια ήταν χωρισμένα σε ισάριθμες νάιλον συσκευασίες του ενός γραμμαρίου, και αστυνομικοί μεταφέρουν πως δεν φαίνεται να μπορεί να στοιχειοθετηθεί εύκολα ισχυρισμός περί προσωπικής χρήσης. 

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου και ένστολοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στην οδό Λαμπράκη. Εκείνη ακινητοποίησε το όχημα και βγήκε έξω.

Όταν βρήκαν την κοκαΐνη, πέρασαν χειροπέδες στην οδηγό. 

 

«Δεν γνωρίζω τίποτα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, η 31χρονη ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν είναι σε θέσει να εξηγήσει πώς βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του τζιπ της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ