Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Έκτακτο Πέθανε ο Ανέστης Βλάχος - Ο πιο καλός - "κακός" του ελληνικού σινεμά

Η συγκλονιστική ανάρτηση του γιου του

Θλίψη έχει σκορπίσει στο χώρο του πολιτισμού η είδηση του θανάτου του Ανέστη Βλάχου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε γωνστός κυρίως μέσα από τους ρόλους του "κακού" που ερμήνευσε στον ελληνικό κινηματογράφο, πέθανε σε ηλικία 87 ετών 

Ο Ανέστης Βλάχος εδώ και ένα μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Η ουρολοίμωξη που αρχικά τον ταλαιπωρούσε και ήταν η γενεσιουργός αιτία του πυρετού, ο οποίος ήταν ένα από τα συμπτώματα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, έχει αρχίσει να υποχωρεί μετά και την χορήγηση της αντιβίωσης.
Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία  τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια , επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και έτσι,στις , 6 Αυγούστου, κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η υποστήριξη του με οξυγόνο.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολούθησαν , η καρδιακή ανεπάρκεια είναι αρκετά σοβαρή πλέον και ήταν η αιτία για την κακή αιμάτωση των υπολοίπων οργάνων, δημιουργώντας έτσι μία γενικότερη εξασθένηση του οργανισμού του και επιδείνωση  της υγείας του, είχε αναφέρει ο γιος του Ηρακλής σε ανάρτηση στο Facebook.

Τελικά ο Ανέστης Βλάχος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή έχοντας στο πλευρό του όλη την οικογένεια του.

Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο γιος του με μία συγκλονιστική  ανάρτηση στο Facebook

α την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ...
Αντίο μπαμπά... Καλό ταξίδι", έγραψε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ