Μείναμε άφωνοι με την Brigitte Macron: Απίθανο στυλ με λευκό σακάκι, skinny παντελόνι - ήταν η σταρ σε φεστιβάλ κινηματογράφου (φωτό & βίντεο)

Παρακολούθησε την προβολή της τανιάς «CE2»

Η Brigitte Macron ήταν η σταρ στο 14ο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου της Angouleme, με τους φωτογράφους, αλλά και τους παρευρισκόμενους να αποθανατίζουν την πρώτη κυρία της Γαλλίας, που για ακόμα μια φορά είχε φορέσει ένα κομψό σύνολο.

Ειδικότερα η σύζυγος του Emmanuel Macron παρακολούθησε την προβολή της μεγάλου μήκους τανιάς «CE2», η υπόθεση της οποίας έχει να κάνει με μπούλινγκ και βία μεταξύ των μικρών παιδιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet)

 

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε η πρώτη κυρία της Γαλλίας, μετά τις διακοπές της στην θερινή κατοικία εκείνης και του Emmanuel Macron και το πρόσωπό της έδειχνε ιδιαίτερα φρέσκο και λαμπερό. Μάλιστα η ίδια συνομίλησε με τον κόσμο που ήταν εκεί, ένω έστειλε και φιλιά σε όσους έσπευσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία της.

Για την περίσταση η Brigitte είχε επιλέξει ένα σκούρο skinny παντελόνι συνδυάζοντάς το με ένα σικ ολόλευκο σακάκι - ένα από τα χρώματα που της πηγαίνουν ιδιαίτερα - και λευκό πουκάμισο. Είχει ολοκληρώσει το look της με Nike αθλητικά παπούτσια και μια λευκή τσάντα από τον αγαπημένο της γαλλικό οίκο, που δεν είναι άλλος από τον Louis Vuitton.

Το χέρι της στόλιζε ένα χρυσό Cartier ρολόι, αλλά και η λαμπερή διαμαντένια βέρα, που της έδωσε ο αγαπημένος της σύζυγος πριν παντρευτούν το 2007. Υπενθυμίζεται ότι κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη Brigitte υπήρξε καθηγήτρια Γαλλικών του Emmanuel Macron και υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του σχολείου στην οποία συμμετείχε ο νεαρός μαθητής της στην πόλη Amiens. Έτσι τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά όταν εκείνος ήταν 15 ετών.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet)

 

Όπως αναφέρει το nation.lk/online, επικαλούμενο γαλλικά περιοδικά, η σύζυγος του Γάλλου προέδρου απεικονίζεται συνήθως να φοράει δύο δαχτυλίδια αρραβώνων, ένα δικό της και ένα το οποίο άνηκε στην μεγάλη της αδερφή, που πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν η Brigitte ήταν μόλις 8 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ