Νεκρός εντοπίστηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας - Νιόπαντρος & πατέρας ενός μωρού 2 μηνών (φωτό - βίντεο)

Εντοπίστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας εντοπίστηκε νεκρός αργά το απόγευμα, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε σημείο κοντά στο Α.Τ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο διοικητής έφυγε το μεσημέρι από το Α.Τ. και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή συνέβη κάτι άλλο.

 

Στην περιοχή έσπευσε, μεταξύ άλλων και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών Λαμίας.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί και πως όλα εξετάζονται γύρω από το τραγικό τέλος του 29χρονου διοικητή. Δηλαδή ναι μεν εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

 

Σύμφωνα με το evima.gr, o 30χρονος αστυνομικός και πατέρας ενός βρέφους δύο μηνών βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα από έναν διερχόμενο πολίτη γύρω στις 21.15, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές. Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες και εντός του οχήματος βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο, τύπου glock.

Κατά τις πληροφορίες, στο σπίτι, το γραφείο, και το αυτοκίνητο του, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί αυτοχειρία.

eurokinissi

Αυτό που θα ερευνηθεί είναι τι μπορεί να μεσολάβησε τις κρίσιμες ώρες από τη στιγμή που έφυγε το μεσημέρι από το Αστυνομικό Τμήμα μέχρι την ώρα που δέχτηκε πυροβολισμό (είτε από το ίδιο του το χέρι είτε από άλλο πρόσωπο) μέσα στο ΙΧ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ