Good news για τον Δημήτρη Καρακώστα: Μπήκε στην Ιατρική Πατρών ο νεαρός από τη Ναύπακτο που έχασε και τους δυο τους γονείς του από κορωνοϊό

Συγχαρητήρια για την δύναμη ψυχής που επέδειξε. 

Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο νεαρός Ναυπάκτιος που έχασε και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό πριν λίγους μήνες, τα κατάφερε!

Πέρασε στην πρώτη του επιλογή και θα είναι φοιτητής ιατρικής! Αυτό ήταν και το μεγάλο του όνειρο.

Συγκέντρωσε σύμφωνα με το npress 18.685 μόρια και έπιασε την βάση για την ιατρική Πατρών.

Η ιστορία του

Ο Δημήτρης Καρακώστας αποτελεί παράδειγμα ψυχικής δύναμης. Τον περασμένο χειμώνα συγκλονίστηκε από τον αδόκητο χαμό των γονιών του, οι οποίοι κατέληξαν από κορωνοϊό.

Ο 56χρονος πατέρας ήταν μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η 51χρονη μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε.

Οι δύο τους έφυγαν μετά από μάχη που έδωσαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου του Ρίου με τον ιό, αφήνοντας πίσω τους τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις και τα άλλα τρία φοιτητές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο Δημήτρης πριν έναν χρόνο σημείωσε μια μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας και φέτος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς θα έδινε τις πανελλήνιες λίγο καιρό αφότου έχασε τους δικούς του.

Μάλιστα, την ημέρα που θα εξεταζόταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ