Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αυτό το Σαββατοκύριακο, πέραν της ξεκούρασης, της χαλαρότητας και της διασκέδασης, μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικό

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει και τις δυο μέρες τη Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ της Κυριακής, που θα περάσει στους Διδύμους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το Σάββατο μας ενθαρρύνει να κάνουμε πιο τολμηρές επιλογές και να είμαστε πιο δεκτικοί στις αλλαγές και το διαφορετικό. Είναι μια όψη απροόπτων φυσικά, γι’ αυτό ας είμαστε κάπως πιο ευέλικτοι με τα προγράμματα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο και μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, προσφέροντας σας λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, αλλά και δημιουργικές ιδέες ώστε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Γενικώς το μέλλον των οικονομικών και των επαγγελματικών θα σας απασχολήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά όχι αρνητικά.

Πολύ θετικές είναι οι όψεις της Σελήνης και για θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αν αποφασίσετε να κάνετε λίγο πιο υγιεινή διατροφή, να περιορίσετε τους γλυκούς πειρασμούς ή τα βραδινά κοκτέιλς του καλοκαιριού που σας κάνουν να ξεφεύγετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας το τελευταίο γουηκέντ του Αυγούστου νιώθετε και είστε οι πρωταγωνιστές του. Αυτό σημαίνει με κάποιο τρόπο ότι θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτές τις μέρες. Το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Άρη στην Παρθένο σάς κάνει στην κυριολεξία ασταμάτητους σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε και μάλιστα για κάποιους αυτές οι μέρες μπορεί να έχουν κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο εντελώς ξαφνικά και να σας κάνει κλικ ερωτικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά ήπιο από πλευράς όψεων και θα μπορούσε μάλιστα να είναι και ιδιαίτερα δημιουργικό για σας, αν έχετε κέφια να ασχοληθείτε με κάτι που μπορείτε να καταπιαστείτε μόνοι σας και να σας αρέσει, είτε στο σπίτι είτε κι εκτός. Η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει την τάση φυγής από τη ρουτίνα κι αν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε ή να είστε διακοπές, θα περάσετε καλά. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, βρείτε με ποιον ευφάνταστο τρόπο μπορείτε να περάσετε όμορφα το Σαββατοκύριακο σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ