Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να προκύψει ασυμφωνία μέσα στη μέρα σε κάποια σχέση μας, αλλά πολύ σύντομα η λογική θα πρυτανεύσει

Αναλυτικά οι  προβλέψεις της ημέρας... 

Η αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον Ερμή είναι η σημαντική «είδηση» της ημέρας, καθώς ο πλανήτης -που στην αστρολογία συμβολίζει την επικοινωνία, την κίνηση, τις μετακινήσεις και τις επαφές μας- περνά στο ζώδιο του Ζυγού.

Αυτό αν μη τι άλλο θα διευκολύνει την καθημερινότητα μας, τις επαφές και τις σχέσεις μας.

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Διδύμους και οι κύριες όψεις της θα είναι το τετράγωνο με τον Ήλιο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. 

ΚΡΙΟΣ

Φτάνουμε στην περίοδο του χρόνου που οι άλλοι αρχίζουν να γίνονται πιο σημαντικοί στην καθημερινότητα σας και η ενέργεια, η σκέψη και η δράση σας με κάποιο τρόπο καθορίζεται ή παραμετροποιείται από εκείνους, όπως θα διαπιστώσετε και στο άρθρο μου για τον Ερμή στον Ζυγό πατώντας εδώ. Στο επόμενο διάστημα της πορείας του Ερμή θα έχετε περισσότερες επαφές, συνομιλίες, προτάσεις, συνέργειες, νέες συνεργασίες, αλλά και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Γενικώς είναι μια περίοδος που θα γνωρίσετε κόσμο και θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό είναι… οι πηχυαίοι αστρολογικοί τίτλοι σήμερα και για σας αυτό σημαίνει πολύ πιο γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Από δω και κάτω θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητώντας τους κατάλληλους θεραπευτές, γιατρούς, διατροφολόγους, γυμναστές, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη φόρμα σας και να πετάξετε την τεμπελιά από πάνω σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωδιακή αλλαγή του Ερμή είναι το σπουδαίο αστρολογικό νέο της ημέρας, αφενός γιατί είναι κυβερνήτης σας κι αφετέρου σε αυτή τη θέση θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα προεκτείνει τη διαμονή του μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Αυτή η θέση του Ερμή για το δικό σας ζώδιο, όπως θα διαπιστώσετε και στο άρθρο μου για τον Ερμή στον Ζυγό πατώντας εδώ, είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, αφού θα επιτρέπει στην κρίση σας να λειτουργεί καλύτερα, θα έχετε περισσότερη όρεξη και ζωντάνια στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο ερωτικά και φιλικά και θα είναι μια ωραία περίοδος και για θέματα που αφορούν στα παιδιά. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ