O Dolce & Gabbana μάγεψε με την επίδειξη μόδας στην ωραιότερη πόλη του κόσμου - Όλοι οι αστέρες - τα ρούχα υπερπαραγωγή σε φώτο & βίντεο που γράφουν ιστορία στη μόδα

Η νέα συλλογή Alta Moda, εντυπωσίασε τους διάσημους προσκεκλημένους

Παρότι η Βενετία έχει μια ιστορία 1600 ετών δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ωραιότερη πόλη της Ιταλίας δεν είδε άλλη φορά ένα θέαμα σαν αυτό που παρουσιάστηκε στις 29 Αυγούστου 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Μπροστά σε ένα κοινό διάσημων αστέρων που περιελάμβανε τους Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer και πολλά άλλα, οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana παρουσίασαν την τελευταία τους συλλογή Alta Moda σε έναν χώρο που μέχρι τώρα δεν φιλοξένησε ποτέ επίδειξη μόδας: την πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Jeniffer Lopez/Facebook

Όσοι από τους 400 περίπου πλούσιους πελάτες  του οίκου που βρίσκονταν στο κοινό  είχαν παρακολουθήσει κι άλλες επιδείξεις Dolce & Gabbana, ήξεραν ότι περίμεναν κάτι εξαιρετικό και οι σχεδιαστές δεν τους απογοήτευσαν.

Dolce & Gabbana.com

Σε μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας  20 λεπτών που ανακάτεψε το καρναβάλι με την αφήγηση του Φελίνι , ο οίκος παρουσίασε μία υπέροχη συλλογή.

Dolce & Gabbana.com

Η Τζένιφερ Χάντσον εμφανίστηκε με ένα χρυσό φόρεμα και παρουσίασε μια μίνι  παράσταση του «Nessum Dorma»  καθώς τα κηφήνα και οι γλάροι έτρεχαν από πάνω.

Dolce & Gabbana.com

Στη συνέχεια η συλλογή παρουσιάστηκε πάνω σε γόνδολες που έπλεαν δίπλα στο Παλάτι των Δόγηδων.

Όπως σε όλες τις συλλογές Dolce & Gabbana έτσι και στην Alta Moda, είχαμε έναν ύμνο στην ιταλική υψηλή ραπτική με πολυτελή υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και ρούχα που συνδυάζουν την παράδοση της Ιταλίας με τη σύγχρονη οπτική του οίκου.

Έτσι, τα  υπέροχα φορέματα με ζορζέτα και τούλι ήταν κεντημένα για να αναπαράγουν με απίθανο τρόπο τα καλειδοσκοπικά μοτίβα του γυαλιού Murano ή τα φιδίσια σχέδια στο πάτωμα της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου, αναφέρει η Vogue. 

Στο τέλος της επίδειξης, η συλλογή Alta Moda, των Dolce & Gabbana, κέρδισε ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους.

Η βροχή δεν μείωσε καθόλου τον ενθουσιασμό κοινού και συντελεστών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ