Καρέ καρέ η πρώτη μέρα της Μίνας Γκάγκα στο υπουργείο Υγείας: Η διακεκριμένη γιατρός ανακοίνωσε καμπάνια για τα παιδιά (βίντεο)

Έφτασε στο γραφείο της λίγο μετά τις 7:30 το πρωί

Μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης η Μίνα Γκάγκα είναι η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, με την διακεκριμένη γιατρό να ανακοινώνει καμπάνια για τα παιδιά, κατά την πρώτη της ημέρα στο υπουργείο.

«Δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό των ανεμβολίαστων υγειονομικών» δήλωσε στις κάμερες η υφυπουργός, που έφτασε στο γραφείο της λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και ένα όμορφο μαντήλι σε πράσινους τόνους.

Για την αναστολή συμβάσεων των ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κ. Γκάγκα δήλωσε ότι «θα δούμε τα στοιχεία σήμερα και θα μιλήσουμε αργότερα», ενώ συμπλήρωσε, «ελπίζω ότι θα εμβολιαστούν όλοι οι συνάδελφοι και θα είμαστε καλά».

«Η δυσκολία έχει αρχίσει ήδη, υπάρχουν πολλά περιστατικά. Πρέπει να το σκεφτούμε όλοι, να κρατήσουμε τα μέτρα όλοι και να προσπαθήσουμε να εμβολιαστούμε» δήλωσε ακόμα σχετικά με την εικόνα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Οι φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Υγείας

Φωτό: EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Ανασχηματισμός: Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα - Το eirinika την είχε βραβεύσει με τα Greek Top Women Awards 2021

Τέλος η νέα υφυπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνει καμπάνια για τα παιδιά.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ