Την βρηκαν τσιμεντωμένη! Το πτώμα μιας γυναίκας ανέσυραν στην Μεσσηνία - Τι έγραψε η Αγγελική Νικολούλη; (φωτό & βίντεο)

Είναι η Μόνικα που είχε εξαφανιστεί;

Μακάβριο εύρημα στην Κυπαρισσία, όπου το πτώμα γυναίκας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/9) κάτω απο τσιμέντο στην αυλή οικίας στην Άνω Πόλη .

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό δείχνουν ότι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη, εξαφανισμένη, Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο οίκημα, με τον σύζυγό της να έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία, σύμφωνα με το gargalianoionline.gr.

Αυτό που οδήγησε τις αρχές να ψάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν το γεγονός ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή της οικίας. Έτσι, σήμερα το πρωί σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας έσκαψε το σημείο και βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από το τσιμέντο.

Να σημειωθεί ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Τι έγραψε για την υπόθεση με το πτώμα στη Μεσσηνία η Αγγελική Νικολούλη

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας ο εντοπισμός σορού γυναίκας που όπως όλα δείχνουν ανήκει στην Μόνικα Γκιους 42 χρόνων από την Ρουμανία, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε μαζί με τον ομοεθνή της σύντροφο ο οποίος την κακοποιούσε συχνά. Πριν χαθούν τα ίχνη της μάλιστα είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής ύστερα από κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της.

Η άτυχη γυναίκα με την εξαφάνισή της οποίας ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ», ήταν μητέρα τριών παιδιών. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από τα συγγενικά της πρόσωπα τέσσερις μήνες αργότερα και έκτοτε την αναζητούσαν.

Ο σύντροφός της έχει διαφύγει στην Ρουμανία, όμως οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και εφόσον από το DNA προκύψει επίσημη ταυτοποίηση, πως πρόκειται όντως για την Μόνικα, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του.

Το «Τούνελ» εντόπισε τον Ιούνιο στη Ρουμανία τον σύντροφο της μητέρας που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του. Τότε είχε πει στην εκπομπή για την Μόνικα: «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι.»

Ο Ρουμάνος φίλος, ισχυρίστηκε επίσης στο «Τούνελ», πως τελευταία φορά την είδε πολύ πριν εξαφανιστεί, αναφέρει το anikolouli.gr.

Οι αστυνομικοί στην Κυπαρισσία που ερευνούσαν την υπόθεση, κατέληξαν πως όπου και αν την αναζήτησαν δεν βρήκαν το παραμικρό και σήμερα αποφασίστηκε να ερευνηθεί για πολλοστή φορά το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της αφού πλέον είχαν πειστεί ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Καθώς βρίσκονταν στον χώρο το πρωί της Τρίτης Σεπτεμβρίου, το χρώμα του τσιμέντου στην αυλή που σε ένα σημείο φαινόταν πιο πρόσφατο τους τράβηξε την προσοχή, κάτι που δεν είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες φορές. Κάλεσαν συνεργείο και άρχισαν να σκάβουν με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα της σορού. Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών.

Το «Τούνελ» επικοινώνησε με την ξαδέρφη της Μόνικα, Μιχαέλα-Τάνια Μπόρος η οποία δήλωσε σοκαρισμένη για την εξέλιξη αυτή και μάλιστα ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο είχαν προηγηθεί έρευνες των αστυνομικών αρκετές φορές, πρόσφατα ακόμα και στον βόθρο της οικίας. Η ίδια τόνισε πως οι συγγενείς ήταν σίγουροι ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο, απλά δεν είχαν αποδείξεις για να προχωρήσουν και σε άλλες ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ