Η Δούκισσα Νομικού με την μαμά και την γιαγιά της: Η οικογένεια για καλλιστεία όλων των ηλικιών (φωτό & βίντεο)

Εύχονται καλό μήνα!

Μια φωτογραφία με την αγαπημένη της μαμά και την γιαγιά της μοιράστηκε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού και πραγματικά δεν είναι να απορεί κανείς από που πήρε την ομορφιά της.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς (2007) ανέβασε στα social media το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο, με την ίδια να εύχεται καλό μήνα γράφοντας στο post της «3 γενιές ❤️ Καλό μήνα από εμάς». Τρεις γενιές για καλλιστεία όλων των ηλικιών θα συμπληρώσουμε εμείς!

Φυσικά οι 802 χιλιάδες followers της έσπευσαν επίσης να σχολιάσουν τόσο πόσο όμορφες είναι οι τρεις γυναίκες με ένα χρήστη να γράφει μάλιστα ότι η γιαγιά της «θυμίζει την Σοφία Λόρεν».

«Όλες κούκλες ❤️❤️ ο αδερφός σου είναι ίδιος ή γιαγιά σου ??» σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ σε άλλο post διαβάζουμε «πόση ομορφιά σ ένα πλάνο, καλό μήνα κούκλες ???».

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού είχε μοιραστεί στα stories της και ένα βίντεο στο οποίο ήταν μαζί με την μητέρα της μέσα στο αυτοκίνητο. «Mommy» - «Yes» τις ακούμε να λένε.

Η κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού και της πανέμορφης, αγέραστης Ούρσουλας έχει πλέον δημιουργήσει την δική της οικογένεια αφού με τον άντρα της Δημήτρη Θεοδωρίδη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ