Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Aκατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας σήμερα. Φυσικά η επιρροή της δεν αφορά μόνο την Πέμπτη, καθώς οι όψεις επηρεάζουν κάποιες μέρες πριν και μετά. Σε αυτό το κλίμα της ασάφειας, των παρανοήσεων, των παρεξηγήσεων, βρισκόμαστε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. 

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου, που σας καθοδηγεί καλύτερα σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα.

Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη, μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχουν την ανάγκη σας σήμερα. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων, που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κύρια όψη της ημέρας, που δεσπόζει σήμερα, είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν πάρει θέση στον άξονα καριέρας – οικογένειας και δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση σ’ αυτούς τους τομείς. Για κάποιους η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ