Η Τζένιφερ Άνιστον έχει ένα μυστικό: Τι νέο ετοιμάζει η διάσημη ηθοποιός; (φωτό)

«Κάτι έρχεται...»!

Κάτι νέο «μαγειρεύει» η Τζένιφερ Άνιστον που όπως όλα δείχνουν αναμένεται τώρα να εισέθλει στον χώρο της ομορφιάς.

Ειδικότερα η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες της με την ίδια να γράφει «κάτι έρχεται». Στην πρώτη εικόνα την βλέπουμε σε ένα στούντιο φωτογράφισης, ενώ στην δεύτερη δείχνει τα κυματιστά ξανθά μαλλιά της καθώς ξαπλώνει με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της.

Τι ετοιμάζει η Τζένιφερ Άνιστον;

Η δεύτερη αυτή φωτογραφία της ηθοποιού έχει δημοσιευτεί και σε έναν καινούργιο λογαριασμό στο Instagram για την εταιρεία LolaVie, η οποία φαίνεται να ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Ενώ η Άνιστον δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το LolaVie, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι δημόσιες καταχωρίσεις εμπορικών σημάτων από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να αφορά εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς.

Το εμπορικό σήμα της LolaVie καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών ομορφιάς, μεταξύ των οποίων για την περιποίηση μαλλιών, λοσιόν προσώπου και σώματος, κεριά, σαπούνια προσώπου και σώματος, προϊόντα για τα νύχια και αποσμητικά. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνιστον παρουσιάζει τη LolaVie στο κοινό. Το 2010, η ηθοποιός δημιούργησε το δικό της άρωμα με το ίδιο όνομα.

Το 2012 δε, σύμφωνα με το elle.co.uk, ήταν συνιδρύτρια της μάρκας περιποίησης μαλλιών Living Proof, η ​​οποία πωλήθηκε αργότερα στην Uniliver. Εκτός αυτών για πάνω από οκτώ χρόνια ήταν το πρόσωπο για τη μάρκα περιποίησης δέρματος Aveeno.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ