Ντύθηκε νυφούλα η Ελένη Χατζίδου! Όλες οι φωτό από τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου - υπέροχο νυφικο, εντυπωσιακά κοσμήματα

Βάφτισαν και την κορούλα τους!

Την πιο ευτυχισμένη ίσως μέρα της ζωής τους, μετά την γέννηση της κορούλας τους, βίωσαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, που ανέβηκαν το Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο θρησκευτικός τους γάμος αλλά και η βάφτιση της μικρής Μελίτας - Δήμητρας έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα «Πολυχώρος Ονείρων» και το παρών έδωσαν συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Κουμπάρα ήταν  η καλή φίλη του νιόπαντρου πλέον ζεύγους, Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της κόρης τους ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου. 

Η πανέμορφη νύφη, που έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της μπαμπά, είχε επιλέξει ένα ονειρικό νυφικό με πέπλο, από τον οίκο Καραβερβέρη, ενώ εντυπωσιακά ήταν και τα κοσμήματά της. Ειδικότερα φορούσε λαμπερά σκουλαρίκια αλλά και μια υπέροχη τιάρα!

Ο γαμπρός από την άλλη διάλεξε για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του ένα σκούρο κοστούμι, με λευκό πουκάμισο συνδυάζοντάς το με ένα μαύρο παπιγιόν.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε και η δεξίωση, με την τραγουδίστρια και τον αθλητή να χορεύουν παίρνοντας στην πίστα μαζί τους και την κορούλα τους.

Να σημειωθεί ότι ο Ετεοκλής Παύλου αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα μια νέα εκπομπή για παιδιά στο Open με τίτλο Familiar.

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι που παίχτηκε στον γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Με ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία πίσω από το γαμήλιο τραγούδι εκείνης και του αγαπημένου της. Ειδικότερα έγραψε στο post:

«Από εχθές μας στέλνετε άπειρες ευχες για το γάμο μας κ τη βάφτιση της κόρης μας,που νιώθουμε τόσο πολύ ότι είναι μέσα απ την καρδια σας κ σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ❤️ Επιτρέψτε μου να σας πω την ιστορία του «γαμήλιου»τραγουδιού μας που ελπίζουμε να συνδεθείμε πολλές ιστοριες αγάπης κ πολλους γάμους κ χαρες!

Όταν ήμασταν στην αναζήτηση για τα βασικα τραγούδια του γαμου (είσοδος, πρώτος χορός κλπ) είχαμε «κολλήσει»στο τραγούδι της εισόδου!

Τότε ο @eteoklispavlou είχε τη φαεινή ιδεα να ηχογραφησω εγώ ένα χαρούμενο τραγούδι που να είναι το «δικό μας»τραγούδι που θα παίξει στο γάμο μας!

Μου αρεσε πολύ αυτή η ιδεα αλλα με μια αλλαγή:να τραγουδήσουμε μαζί!!!τζαμπα τόσα μαθήματα στο just the 2 of us?

Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν τον φίλο μου @kiriakos_galinos κ του ζητάω να γράψει ένα τραγούδι για εμάς κ το γάμο μας κ το σκοπό που το θελουμε κ μου είπε ότι του είναι κάτι πολύ εύκολο γιατί «εμπνέεται απ την αγάπη μας❤️»

Σε 2 μέρες μου το είχε στείλει στο email μου!

Συζητάω με τους ανθρώπους της εταιρίας μου Spicymusic_official κ μου λένε «θέλετε να το κυκλοφορήσουμε την επόμενη μέρα?» Ενθουσιαστηκαμε!!!

Χαιρόμαστε πολύ που αυτή η τόσο σημαντική στιγμή σφραγίστηκε μ ένα τόσο υπέροχο τραγούδι που πραγματικά μας Εκφράζει τόσο αλλά χαιρόμαστε αφάνταστα που το μοιραζόμαστε μαζί σας! Καλή ακρόαση!

#repost @spicymusic_official

Νέα Κυκλοφορία! Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου

«Η δική μας πρεμιέρα»

Το τραγούδι που εμπνεύστηκε από την αγάπη του ζευγαριού και έγραψε αποκλειστικά για την ημέρα του γάμου τους ο Κυριάκος Γαληνός, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χθες, αφού με αυτό οι νεόνυμφοι πραγματοποίησαν την είσοδο τους στην λαμπερή δεξίωση που δόθηκε μετά τη γαμήλια τελετή και τη βάπτιση της μικρής Μελίτας – Δήμητρας.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής»

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ