20χρονος surfer έχασε την ζωή του όταν του επιτέθηκε καρχαρίας και τον δάγκωσε στο χέρι - φωτό από την Emerald Beach (βίντεο)

Πολλοί ντόπιοι ήταν στην παραλία για να γιορτάσουν την Ημέρα του Πατέρα

Την ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία έχασε ένας νεαρός surfer ανοιχτά της Emerald Beach, στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας, όπου πολλοί ντόπιοι πήγαν για να γιορτάσουν την Ημέρα του Πατέρα.

Το δυσάρεστο αυτό περισατικό σημειώθηκε την Κυριακή και ο άντρας πιστεύεται ότι ήταν περίπου 20 ετών. Σύμφωνα με το nbcnews.com ο καρχαρίας δάγκωσε τον surfer στο χέρι, ενώ παρευρισκόμενοι και άλλοι άνθρωποι που έκαναν surf στην παραλία προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.




Ωστόσο, βάσει των όσων δήλωσε ο αξιωματούχος των ασθενοφόρων της Νέας Νότιας Ουαλίας, Chris Wilson, ο τραυματισμός του νεαρού ήταν σοβαρός και δυστυχώς κατέληξε.

Ο Aaron Armstrong, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι στην παραλία ήταν αρκετός κόσμος που γιόρταζε την Ημέρα του Πατέρα, ενώ πρόσθεσε ότι το περιστατικό ήταν η πρώτη επίθεση καρχαρία στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας βρίσκεται σε Lockdown ωστόσο επιτρέπεται στους πολίτες να βγουν από το σπίτι τους για σωματική άσκηση, συμπεριλαμβανομένης και της κολύμβησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ