ΗΠΑ: Πέθανε από κορωνοϊό ο «κύριος Αντιεμβόλιο» - ο τρίτος θάνατος αντιεμβολιαστή, διάσημου ραδιοφωνικού παραγωγού (φωτό)

Μολύνθηκε πριν περίπου τρεις εβδομάδες

Στα 65 του χρόνια πέθανε από κορωνοϊό ο «κύριος Αντιεμβόλιο» Μάρκ Μπρένιερ, με τον ραδιοφωνικό σταθμό του WNDB να κάνει την σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον τρίτο Αμερικανό ραδιοφωνικό παραγωγό που «φεύγει» εξαιτίας του ιού, αφού είχαν προηγηθεί οι θάνατοι των συναδέρφων του Ντικ Φάρελ και Φιλ Βαλεντάιν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού ο Μπρένιερ άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα.

Ο 65χρονος αποκαλούσε τον εαυτό του «κύριο Αντιεμβόλιο» ενώ τον Δεκέμβριο διαβεβαίωνε τους ακροατές του ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο κατά της covid. Ακόμα μέσα από το Twitter είχε αναφέρει ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης Μπάιντεν για εμβολιασμούς ήταν «ναζιστοειδείς».

Ωστόσο τελικά μολύνθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ο θάνατός του ανακοινώθηκε το Σαββατοκύριακο από τον ραδιοφωνικό του σταθμό - ο οποίος είχε αναγνωρίσει αμήχανα το σχόλιό του λίγο πριν πεθάνει, αναφέρει το Vanity Fair.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ