Συντετριμμένος με τον θάνατο του Ζαν Πολ Μπελμοντό ο Αλέν Ντελόν: «Δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε μαζί, είναι μέρος της ζωής μου»

Δύο ιερά τέρατα του γαλλικού σινεμά

Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 88 ετών και ο καλός του φίλος Αλέν Ντελόν δήλωσε «συντετριμμένος» με τον χαμό του.

«Είμαι παντελώς συντετριμμένος… Δείτε, δεν θα ήταν άσχημο να φεύγαμε κι οι δυο μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί πριν από 60 χρόνια», είπε συγκινημένος διάσημος ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @beau.selection

Το δίδυμο της επιτυχίας, τα αρσενικά που έκαναν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να κοκκινίζουν από την επιθυμία κατάφεραν να γίνουν φίλοι, παρόλο που πολλοίεσφαλμένα μίλησαν για «ανταγωνισμό» μεταξύ τους.

Ποιος μπορεί να τους ξεχάσει άλλωστε στο Μπορσαλίνο όπου μοιράστηκαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους το 1970.

Δείτε επίσης: Jean-Paul Belmmondo: Οι γυναίκες του θρυλικού γόη - Παντρεύτηκε δύο χορεύτριες, ερωτεύτηκε την Ursula Andress & την Laura Antonelli, έκανε σχέση με Playmates

«Είναι διαμετρικά αντίθετοι, με αποτέλεσμα να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και, ταυτόχρονα, να βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Είναι παράξενο, δυο ηθοποιοί, σαν αυτούς, να έχουν ταυτόχρονα τα πάντα κοινά και τίποτα κοινό μεταξύ τους» θα πει ο σκηνοθέτης  της ταινίας «Ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες» Πατρίς Λεκόντ, το 1998.

Δήλωση για τον χαμό του θρυλικού «άσχημου γόη» του γαλλικού σινεμά έκανε και η Κλαούντια Καρντινάλε, που πρωταγωνίστησε μαζί του σε πολλές ταινίες.

Δείτε επίσης: Στέλλα: Η 18χρονη κόρη του Jean-Paul Belmondo - Σπάραξε η καρδιά της, όταν ο μπαμπάς ερωτεύτηκε στα 75 ένα κουνελάκι του Playboy

 «Έζησα δίπλα του τόσες αξέχαστες ευτυχισμένες στιγμές (…) Εκφράζω τη στοργή μου στους συγγενείς του και ιδίως στα παιδιά του. Αντίο, Ζαν-Πολ» αναφέρεται στην   δήλωση που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ατζέντης της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ