Μπάλα σε όλα τα γήπεδα η Cosmote Tv - 60 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο - μπάσκετ - τένις - μηχανοκίνητα & άλλα δημοφιλή αθλήματα

COSMOTE SPORT: πλούσια δράση σε όλα τα σπορ με πάνω από 60 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις 

Το πιο πλούσιο αθλητικό θέαμα θα προσφέρει η COSMOTE TV στους συνδρομητές της, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Περισσότερες από 60 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα και άλλα δημοφιλή αθλήματα, θα προσφέρουν αμέτρητες συγκινήσεις, μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πάνω από 8.000 ώρες live μεταδόσεων.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λεμπρόν Τζέιμς, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Λιούις Χάμιλτον, Μαξ Φερστάπεν, Σεμπαστιάν Οζιέ, Έλφιν Έβανς, Φάμπιο Κουαρταραρό, Γιόχαν Ζάρκο είναι έτοιμοι για μεγάλες μάχες και η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται σε κάθε γήπεδο και σε κάθε πίστα για να τις μεταδώσει.

Ποδόσφαιρο 
Στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten και 8 από τις 14 ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV.

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Βόλου, του Ιωνικού, της Λαμίας, του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού έρχονται για πρώτη φορά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT «σκοράρουν» στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, καλύπτοντας σε αποκλειστικότητα, όλο το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, καθώς και τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Europa Conference League.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η COSMOTE TV θα προβάλλει τους αγώνες των UEFA European Qualifiers για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και τα UEFA Nations League Finals. 

Πλούσια δράση, με πληθώρα ζωντανών μεταδόσεων, έρχεται και στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Premier League, Lega Serie A, Liga Portugal, Russian Premier Liga, Scottish Premiership), καθώς και τα κύπελλα Αγγλίας (FA Cup), Ισπανίας (Copa del Rey) και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής (Copa Libertadores, Copa Sudamericana). 

Μπάσκετ 
Εντυπωσιακές ασίστ και καρφώματα περιμένουν τους φίλους του μπάσκετ στα κανάλια COSMOTE SPORT, τα οποία θα «αποκαλύπτουν» όσα συμβαίνουν στον φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ, με πρωταγωνιστή τον φετινό πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλα κορυφαία ονόματα των αμερικανικών παρκέ. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων ανήκουν, ακόμα, το WNBA και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ (ACB Liga Endesa, VTB United League, Turkish Basketball Super League). 

Μηχανοκίνητα & Τένις 

Για τους λάτρεις της ταχύτητας, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες θέσεις στις πίστες και τις ειδικές διαδρομές, όπου διεξάγονται οι μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, WRX), ενώ θα προβάλλει και τους αγώνες των Formula 2, Formula 3, Extreme-E, W Series, Red Bull Rookies Cup και Moto-E World Championship. 

Η δράση θα συνεχιστεί με δυνατά σερβίς στα κορτ των καναλιών COSMOTE SPORT, στα οποία οι τηλεθεατές θα μεταφέρονται για να παρακολουθήσουν σπουδαία τουρνουά τένις (ΑΤP Finals, Next Gen ATP Finals, ATP Masters 1000, ΑΤP 500 & επιλεγμένα τουρνουά της σειράς ATP 250 και WTA), με τη συμμετοχή του Έλληνα «master» Στέφανου Τσιτσιπά, της Μαρίας Σάκκαρη και άλλων μεγάλων αθλητών της παγκόσμιας κατάταξης. 

Άλλα σπορ

Οι «μάχες» στις πολεμικές τέχνες και η ανάδειξη του «απόλυτου πρωταθλητή» έχουν την έδρα τους στα κανάλια COSMOTE SPORT, τα οποία μεταδίδουν εκρηκτικούς αγώνες στα οκτάγωνα του UFC (Ultimate Fighting Championship), καθώς και επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας. Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκουν επίσης κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ (επιλεγμένοι αγώνες και τελικοί CEV Champions League και CEV Cup, CEV Challenge Cup) και χάντμπολ (Champions League, Bundesliga Handball).  

Η COSMOTE TV είναι η  Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με συνδρομές σε πάνω από 579 χιλιάδες νοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχος συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 90 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA, SERIES, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και streaming πρόσβασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ