Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας,

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό και μάλιστα θα σχηματίσει και δυο όμορφες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία. Φυσικά σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, διότι πάντα πρέπει να υπάρχει κι ένα αγκαθάκι να μας κρατάει σε εγρήγορση.

Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του και βέβαια, όπως η πολύ συντροφική Σελήνη στον Ζυγό απαιτεί, να λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Ένα είδος κυκλοθυμίας θα είναι κάπως πιο έντονο στη συμπεριφορά σας, αν και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας κάνει λιγότερο συμπαθείς στους γύρω σας, αγαπητοί μου Κριοί, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και τόσο θετικές όψεις που σχηματίζει. Με το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα βέβαια, ίσως νιώθετε να διαδραματίζεται μια μάχη σε θέματα μιας επαγγελματικής σχέσης με έναν ανώτερο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα αφορά πολύ τα εργασιακά θέματα και τα θέματα υγείας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στον χώρο εργασίας και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Οι συνάδελφοι σας μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν λίγο, αλλά μη δίνετε σημασία. Από την άλλη, είναι μια θετική μέρα για να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη για την πρόοδο σας σε θέματα δουλειάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας πιο ευέλικτα και γνήσια. Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας, καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας -όποια κι αν είναι αυτά- προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ