Αυτά είναι τα καλύτερα Spa της Ελλάδας: Με πισίνες & ιαματικά νερά θα σας ξεκουράσουν - αποτοξινώσουν - ανανεώσουν -ομορφύνουν (φώτο)

Για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις χαλάρωσης 

Μπορεί η περίοδος των διακοπών να πέρασε, αλλά ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για μια μικρή απόδραση.

Μια νέα εποχή αρχίζει και καλό είναι να την υποδεχθούμε ανανεωμένες και ξεκούραστες.

Τι καλύτερο λοιπόν από μία επίσκεψη σε ένα ξενοδοχείο Spa; 

Θα σας ξεκουράσει , θα σας αναζωογονήσει, θα σας ομορφύνει, θα σας αποτοξινώσει 

Στην Ελλάδα διαθέτουμε εξαιρετικές μονάδες Spa, που διαθέτουν ειδικές θεραπείες για όλες τις περιπτώσεις.

Κι αν δεν έχετε χρόνο για να απομακρυνθείτε από την Αθήνα, υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις για ανανέωση εντός των τειχών

 

Σας τις παρουσιάζουμε:

Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Thermae Sylla Spa

Το ζητούμενο είναι πάντα η φιλοξενία. Το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel , στην Αιδηψό είναι ένα ιστορικό και τοπικό ορόσημο, που χρονολογείται από τα πρώτα χρόνια της Χώρας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον με μία δόση διακριτικής πολυτέλειας, καθώς και άμεση πρόσβαση στο Spa, για την διευκόλυνσή σας.

Μην παραβλέψετε να δοκιμάσετε την υγιεινή Μεσογειακή του κουζίνα, που παράγεται από τοπικές πρώτες ύλες ή τα απολαυστικά  πρωινά μπουφέ.

Μόλις μιάμιση ώρα μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας, το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές, ή για μια μικρή απόδραση.

Ημερήσια Προγράμματα- Μοναδική εμπειρία Spa

Όλοι μας χρειαζόμαστε μια σύντομη απόδραση από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Η δύναμη των ιαματικών πηγών Thermae Sylla σε συνδυασμό με τρεις διαφορετικές θεραπείες θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα μέσα σε μόνο μία ημέρα. Ιδανικό για να αποδράσετε από την πόλη, ένα Σαββατοκύριακο μακριά από όλα, ή ως ένα δώρο για τον εαυτό σας.

Το διεθνώς φημισμένο Thermae Sylla Spa, στο ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, βραβευμένο το 2017 ως το καλύτερο Luxury Mineral Spa για τη Νότια Ευρώπη στα World Luxury Spa Awards, αποτελεί μια από τις πλέον κορυφαίες επιλογές για να απολαύσετε κλασική ιαματική θεραπεία συνδυαστικά με σύγχρονες θεραπείες. Η εσωτερική πισίνα αποτελείται από 100% ιαματικό νερό και τα προϊόντα περιποίησης, αποκλειστικότητα του Thermae Sylla Spa, παρασκευάζονται επίσης από αυτό, αναφέρει το Best Luxury Spas

Ανάμεσα στις αναρίθμητες υπηρεσίες που ο χώρος προσφέρει, θα βρείτε πολλές επιλογές εκγύμνασης όπως aqua gym, ποδήλατο στο νερό, yoga, επιλογές φυσιοθεραπείας όπως υδρόβια θεραπευτική γυμναστική, κινησιοθεραπεία, watsu (shiatsu στο νερό), προτάσεις ιαματικής θεραπείας όπως δινόλουτρο, ιαματικό μπάνιο, λασποθεραπεία, εισπνοθεραπεία και τις πιο εξειδικευμένες, νεωτεριστικές τεχνικές μασάζ. Θα απολαύστε επίσης θεραπείες ευεξίας, αποτοξίνωσης, απώλειας βάρους, αντιγήρανσης αλλά και ιατρικές θεραπείες σε έναν προορισμό με παράδοση και ιστορία.

Myrthia Thermal Spa Miraggio Thermal Spa Resort

Το Miraggio Thermal Spa Resort συνδυάζει τη μαγευτική ομορφιά της Χαλκιδικής με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική των κτιρίων του. Απλώνεται αμφιθεατρικά σε μία έκταση 136 στρεμμάτων πάνω στην πλαγιά ενός λόφου μπροστά σε μία ηλιόλουστη και αμμώδη παραλία 800 μέτρων στο ακρωτήρι Κάνιστρο του Παλιουρίου.

Διαθέτει τη δική του ιαματική θερμή πηγή  και χάρη στο φυσικό πλεονέκτημα της θέσης του, τις εγκαταστάσεις και την υποδομή του, μπορεί να προσφέρει μία ολιστική εμπειρία διακοπών. Με ποικίλες ζώνες δραστηριοτήτων για όλους, γήπεδα άθλησης, στίβο παιχνιδιών, τον πλανήτη των παιδιών - Kid's Planet, φανταστικά events και συναρπαστικές δραστηριότητες όπως τα μαθήματα γαστρονομίας, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Στην καρδιά του συγκροτήματος βρίσκεται το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, Myrthia Thermal Spa, ένα από τα αρτιότερα, πληρέστερα και καλύτερα πολυτελή Spa της χώρας.
 
 Myrthia Thermal Spa

Best Luxury Spas
 
Το Myrthia Thermal Spa είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας 2 ορόφων και 3.000τ.μ. που συνδυάζει την αρχαία Ελληνική τέχνη της υδροθεραπείας με τα μοναδικά πλούτη των υδάτινων πόρων του σε μια εξατομικευμένη, ολιστική και μεταμορφωτική εμπειρία. Το Spa βρίσκεται πάνω σε μια φυσική γεωθερμική πηγή στην καρδιά του Miraggio Thermal Spa Resort, η οποία σε συνδυασμό με τη θάλασσα, τροφοδοτεί το θέρετρο με ενέργεια και θεραπευτική δύναμη. Η μεγάλη πισίνα θαλασσοθεραπείας συνδέεται απευθείας με τη θάλασσα, ενώ υπάρχει άλλη μία θερμαινόμενη πισίνα θαλασσοθεραπείας που καταλήγει στον εξωτερικό χώρο. Ο χώρος υδροθεραπείας με τρεις πισίνες προσφέρει μαγευτική θέα προς το Αιγαίο πέλαγος και το 'Αγιο Όρος. 
Ανάμεσα στις θεραπείες του Myrthia Thermal Spa ξεχωρίζει η Απολέπιση σώματος με ελαιόλαδο, γάλα και αλάτι, μία από τις πολλές αρχαιοελληνικές θεραπείες, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα, ενώ από τα μασάζ ξεχωρίζει το Miraggio Signature Massage, ένας μοναδικός συνδυασμός μασάζ που περιλαμβάνει όλες τις αρχαίες τεχνικές όπως την Ιπποκράτεια μάλαξη και τη ρεφλεξολογία.
Για τους μικρούς επισκέπτες, το Myrthia Thermal Spa δημιούργησε μια σειρά μασάζ που βοηθούν τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών να ανακαλύψουν τι θα πει ευεξία. 
Για τις θεραπείες χρησιμοποιούνται προϊόντα περιποίησης της θαλασσοθεραπευτικής μάρκας Thalion, η οποία αξιοποιεί τα πλούτη της θάλασσας που εμπεριέχονται στο θαλασσινό αλάτι και τα φύκια και συμβάλλουν στην αποτοξίνωση, την ενυδάτωση, το αδυνάτισμα και την αντιγήρανση.
 
Το ιαματικό νερό του Spa

 
Στην καρδιά του Miraggio Thermal Spa Resort αναβλύζει μία αρχαία πηγή φροντίδας και αναζωογόνησης που έρχεται κατευθείαν από τη Γη. Είναι η πηγή του Myrthia Thermal Spa, γνωστή ως Νερό Κανίστρου, η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Υδάτινων Πόρων ως θερμή φυσική πηγή. Η απόστασή της από τη θάλασσα είναι 240μ. και η προέλευσή της μετεωρική. Τα νερά της ταξιδεύουν και διακλαδίζονται στο υπέδαφος μέσα από βράχους βάθους 270 μέτρων, φτάνοντας στην επιφάνεια σε μια θερμοκρασία περίπου 30-32˚C. Η μεταλλική σύσταση του νερού διαμορφώνεται κατά την πορεία του, ενώ η θερμοκρασία του μειώνεται κατά το τέλος της ανοδικής διαδρομής, λόγω της ανάμειξής του με ψυχρότερα νερά της επιφάνειας. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της ιαματικής πηγής του Spa θα σας βοηθήσουν να κυριαρχήσετε στο άγχος, να βελτιώσετε τη νοητική σας απόδοση και να καταπραΰνετε σώμα και ψυχή.

Αρχαίο Ελληνικό Λουτρό Polis Hamam

Σε έναν μοναδικό κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο με έναν εντυπωσιακό τρούλο, με τον κλασικό πολυγωνικό μαρμάρινο πάγκο, τις σκαλιστές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά και τα μαρμάρινα ζεστά κρεββάτια, γίνεται όλη η ιεροτελεστία της Αυθεντικής Λουτρικής Περιποίησης, σε συνδυασμό με όλα τα παραδοσιακά ενδύματα και υλικά.

Πού; Στο Polis Hammam, ένα τριώροφο παραδοσιακό χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας, όπου το περιβάλλον, οι υπηρεσίες και η φιλοξενία, όλα μαζί συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την θεραπεία και τον εξαγνισμό του σώματος και της ψυχής μέσω του λουτρού, που για τους αρχαίους Έλληνες είχε απόλυτα θεραπευτικό ρόλο.

Όταν επισκέπτεται κανείς το Polis Hammam, μαγεύεται από την εντυπωσιακή είσοδο του χώρου, ακούει τον ήχο των νερών των συντριβανιών, παρασύρεται από τα αρώματα που κυριαρχούν και μεταφέρεται σε ένα ταξίδι στον χρόνο, στην ιστορία και την παράδοση, αφήνοντας πίσω τις εικόνες της καθημερινότητας.
 

 Στο Polis Hammam θα απολαύσετε παραδοσιακές λουτρικές περιποιήσεις με αποκλειστικά πρωτόκολλα και θαυματουργά υλικά, τα οποία εφάρμοζαν οι αρχαίοι πολιτισμοί, από την Ελλάδα, τη Ρώμη και το Βυζάντιο.

Μια από αυτές τις περιποιήσεις είναι το Αρχαίο Ελληνικό λουτρό, από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες του Polis Hammam, το οποίο και επέλεξα να δοκιμάσω, προκειμένου να διαπιστώσω ποια είναι η ευεργετική επίδρασή του και γιατί το θεωρούσαν τόσο απαραίτητο οι αρχαίοι λαοί, αναφέρει το Best Luxury Spas.

Diamond Spa Center - Sivota Diamond Spa Resort

Best Luxury Spas

Το Ξενοδοχείο
Χτισμένο αμφιθεατρικά στον λόφο που αγναντεύει την Μπέλλα Βράκα, εκεί όπου η θάλασσα σμίγει με την στεριά και το μπλε σβήνει το πράσινο, βρίσκεται το Sivota Diamond Spa Resort.

To θέρετρο των πέντε αστέρων, με τις εντυπωσιακές πισίνες, τα gourmet εστιατόρια, τους εκπληκτικούς χώρους διαμονής, το μοναδικό Diamond Spa Center με το σύγχρονο συνεδριακό κέντρο, θα σας γοητεύσει. 

Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την νέα τεχνοτροπία, αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Σύβοτα, προσφέροντας στον επισκέπτη διακριτική πολυτέλεια και απόλυτη χαλάρωση.

Τα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, η αμφιθεατρική αρχιτεκτονική και η ζεστή φιλοξενία δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία. Συνδυάζοντας άψογα το βουνό και τη θάλασσα, την αρχαιολογία και την ιστορία, το Sivota Diamond Spa Resort προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες στους επισκέπτες του. Αποτελεί ιδανικό προορισµό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, ενώ τα γραφικά νησάκια που περικλείουν τον κόλπο των Συβότων συµπληρώνουν την εξωτική εικόνα της περιοχής. Οργανώστε τις διακοπές σας και απολαύστε μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες όπως σπορ στο βουνό, θαλάσσια σπορ, private yachting και πολλά άλλα. Συνδυάστε τις διακοπές σας με μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο Diamond Spa Center και ανανεώστε το σώμα και την ψυχή σας!
 
Diamond Spa Center 

To Diamond Spa Center διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, βελτιώστε και ανανεώστε  την ψυχική και σωματική σας υγεία και αποτοξινωθείτε σε ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον. Στα 350 τ.μ. του Diamond Spa Center φιλοξενούνται αίθουσες θεραπειών και ομορφιάς, εσωτερική πισίνα με τζακούζι, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο. Όλα προσεκτικά μελετημένα ώστε να οδηγήσουν στην ευεξία του σώματος και του πνεύματος. Μην χάσετε την Chocolate Deluxe, μία αναζωογονητική θεραπεία με υγρή μαύρη σοκολάτα που προκαλεί το αίσθημα της ευτυχίας και μια γλυκιά αίσθηση απόλαυσης με αποτέλεσμα τη μείωση του στρες και την τόνωση της διάθεσης. Δοκιμάστε επίσης την Waterlilly Touch, μία ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα σώματος μετά από εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο που ενυδατώνει σε βάθος το ερεθισμένο δέρμα και απαλύνει την ερυθρότητα προσφέροντας αίσθηση ανακούφισης και δροσιάς. Αλλά και για τα ζευγάρια, την Couple's Celebration, μία ξεχωριστή εμπειρία σπα για ολόκληρο το ςώμα ειδικά σχεδιασμένη για ζευγάρια που γιορτάζουν το μήνα του μέλιτος, την επέτειο τους ή απλά απολαμβάνουν μια απόδραση από την καθημερινότητα τους.
 
Εγκαταστάσεις Σπα
- Εσωτερική πισίνα
- Χαμάμ
- Σάουνα
- Γυμναστήριο
 
Υπηρεσίες Σπα
- Μασάζ
- Τελετουργικά Μασάζ
- Απολεπίσεις Σώματος
- Θεραπείες Σώματος
- Θεραπείες Προσώπου
- Σαλόνι Ομορφιάς (μακιγιάζ, μανικιούρ/πεντικιούρ, αποτρίχωση)

Alkyon Spa Center, Κορινθία

 Alkyon Resort Hotel & Spa

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας και λειτουργεί όλο τον χρόνο. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες  διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το συγκρότημα διαθέτει 7 κτίρια δωματίων και παροχής πολλαπλών υπηρεσιών. 

Με θέα στους καταπράσινους κήπους όλα τα δωμάτια Standard, Superior και Executive και, οι ευρύχωρες Junior σουίτες εφοδιασμένες με ενδοδαπέδια θέρμανση και καφετιέρα Nespresso, συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενώ, τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες εξασφαλίζουν μοναδική άνεση στις οικογένειες.

To Spa

Το πολυτελές κέντρο ευεξίας ALKYON SPA CENTER, αποτελεί τη νέα επένδυση της διοίκησης του ξενοδοχείου Alkyon Hotel Resort & Spa που θέτει σαν πρωταρχικό στόχο την συνεχή αναβάθμιση και παροχή υψηλών υπηρεσιών στους πελάτες του.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ALKYON SPA CENTER  έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και έχουν ως σκοπό να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αναγέννησης και αναζωογόνησης σε όποιον επιθυμεί να απολαύσει την εμπειρία της ευεξίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς.

Από αρχιτεκτονικής άποψης ο νέος χώρος προκαλεί τις αισθήσεις. Ο γυάλινος θόλος που στεγάζει το αίθριο επιτρέπει στο φυσικό φως να διαχέεται βελούδινα στο εσωτερικό του Spa, δημιουργώντας αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας σε όλα τα επίπεδα.

Στοχώρο ανάπαυσης (Relax area), οι επιλεγμένες υφές των υλικών δένουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ, τα ζεστά γήινα χρώματα και οι ιδιαίτεροι φωτισμοί δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα χαλάρωσης επιτυγχάνοντας την απόλυτη ισορροπία όλων των αισθήσεων.

Οι εγκαταστάσεις του ALKYON SPA CENTER περιλαμβάνουν:
 
-Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 18Χ5μ.
-ΘερμαινόμενoJacuzzi 6 θέσεων
-Turkish bath-Hamam
-Hamam
-2 Saunas
-Spa Jet
-Relaxarea
-Γυμναστήριο
-Τμήμα αντιγήρανσης
-5 ατομικές καμπίνες θεραπειών
-Spa Suite (Καμπίνα για 2 άτομα)
-Αρωματικό ατομικό λουτρό υδρομασάζ
-Κομμωτήριο
-SpaBoutique

Orloff Spa - Theoxenia Palace Hotel

 Orloff Spa

 

Το ξενοδοχείο
Ανακαινισμένο εξ ολοκλήρου το 2012, το ξενοδοχείο Theoxenia Palace, μέλος της αλυσίδας “Small Luxury Hotels of the World” αποτελεί ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία με σπα στην Αθήνα.

Αφεθείτε στην πολυτέλεια, σε μια από τις πιο εκλεπτυσμένες περιοχές της Αθήνας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν στο μαγευτικό χώρο του σπα. Το Theoxenia Palace δεσπόζει επιβλητικά στην πλατεία Κεφαλαρίου και αποτελεί αναμφισβήτητα το αστέρι της Κηφισιάς. Το ξενοδοχείο προσφέρει έναν φωτεινό και αναζωογονητικό χώρο σπα & μασάζ, από τους καλύτερους στα βόρεια προάστια, σε ένα κομψό και προσεγμένο στην κάθε του λεπομέρεια περιβάλλον.
 
 Orloff Spa
Το Spa του Orloff Spa στο Κεφαλάρι βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Εκεί καλείστε να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε το μυαλό και το πνεύμα αφήνοντας πίσω το άγχος της καθημερινότητας. Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά της θερμαινόμενης πισίνας ενώ απολαμβάνετε τη θέα στους κήπους. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας στο τζακούζι , στο μαρμάρινο θολωτό χαμάμ ή στη σάουνα, και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία υδροθεραπείας μόνοι ή με τους αγαπημένους σας καθώς το spa του Theoxenia Palace σας δίνει τη δυνατότητα οργάνωσης spa parties και bachelorettes. Aπολαύστε μοναδικές υπηρεσίες σπα και μασάζ από το πλούσιο μενού του σπα. Premium θεραπείες ανάπλασης και αισθητικής του φημισμένου ελβετικού οίκου Valmont, αναζωογονητικά μασάζ με την υπογραφή της Orloff καθώς και θεραπείες καθαρισμού σώματος εμπνευσμένες από το τελετουργικό του παραδοσιακού χαμάμ.

 Εγκαταστάσεις Σπα
- εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
- τζακούζι
- χαμάμ
- σάουνα
 

Divani Apollo Palace & Thalasso 

Divani Apollo Palace & Thalasso 

Το ξενοδοχείο

Το Divani Apollon Palace & Thalasso είναι μια αναζωογονητική όαση στην πόλη της Αθήνας.

Βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία στη Βουλιαγμένη, μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και λιγότερο από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο για αναψυχή αλλά και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες, προσφέροντας γαλήνη και πολυτέλεια στην αριστοκρατική Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο προσφέρεται για βόλτες και εκδρομές, όπως στην κοσμική Γλυφάδα και τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου που θα σας εντυπωσιάσει με το μαγευτικό αιγαιοπελαγίτικο ηλιοβασίλεμά του.

Το Spa

Με έκταση πάνω από 3.500 τ.μ., το Divani Athens SPA & Thalasso Center είναι το ιδανικό μέρος για περιποίηση, χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ως το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα και ένα από τα μεγαλύτερα SPA στην Ευρώπη, μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ το ταξίδι σας προς την απόλυτη χαλάρωση.

Η ελληνική διαχρονική παράδοση της αρμονίας με το σώμα και το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» αναβιώνουν στο Divani Athens SPA & Thalasso Center.

Το κέντρο θαλασσοθεραπείας, συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ, είναι ένα μοναδικό καταφύγιο ευεξίας που προσφέρει το τέλειο ξεκίνημα χαλάρωσης και καταπολέμησης του στρες.

Divani Apollo Palace & Thalasso 

Πισίνα θαλασσοθεραπείας

Το Divani Athens SPA & Thalasso Center διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, επιφάνειας 270 τ.μ. Οι επισκέπτες μας θα βρουν εδώ 16 διαφορετικά σημεία υδρομασάζ, όπου μπορούν να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν τη γαλήνη.

Ιδιωτικά Δωμάτια

Το SPA του Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει στους επισκέπτες την επιλογή ανάμεσα σε 25 ξεχωριστά δωμάτια θεραπείας και μασάζ.

Με στόχο την απόλυτη ξεκούραση, οι καμπίνες θεραπείας και η σουίτα ζευγαριών επιτρέπουν στους πελάτες να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες, για μια εμπειρία ύψιστης ποιότητας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ