Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο Σαββατοκύριακο - πολλαπλασιάζονται οι τάσεις φυγής μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο Σαββατοκύριακο ακριβώς στα δύο και είναι εντελώς διαφορετικές σαν αίσθηση. Το Σάββατο είναι πιο έντονα συναισθηματικό, υπάρχει μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και με το τρίγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πολλαπλασιάζονται και οι τάσεις φυγής μας.

Παρόλα αυτά, έχει κι ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα ειδικά το βράδυ. Η Κυριακή έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη, είναι πιο ευχάριστη μέχρι τουλάχιστον το απόγευμα, αλλά προς το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μάς υπενθυμίζει ότι έρχεται η Δευτέρα, ότι τα σχολεία ανοίγουν και πλέον σιγά-σιγά ξεκινάμε να μπαίνουμε σε μια πιο ρουτινιάρικη κατάσταση, όπου προτεραιότητα έχουν τα «πρέπει». Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο κι όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις μας θα βρούμε τρόπο να χαλαρώσουμε ή να διασκεδάσουμε λίγο.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Σκορπιό και μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Μάλιστα, θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη. Κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις επενδύσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να συζητήσετε γι’ αυτά, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη. Την Κυριακή είστε πανέτοιμοι να βγείτε από τη «σπηλιά» στον έξω κόσμο, να επικοινωνήσετε με αυτούς που θέλετε, να εξερευνήσετε τις προοπτικές των σχεδίων σας, αλλά και να θέσετε τους δικούς σας στόχους για τη νέα εβδομάδα. Μάλιστα, θα έλεγα να εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις πρώτες της ημέρες που είναι πιο βολικές, διότι από τις 15/9 ξεκινά η πορεία του Άρη στον Ζυγό απέναντι σας και το 24ωρο δεν θα είναι αρκετό για τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο αποτελεί μια προέκταση της Παρασκευής, με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στο ταίρι σας, στους φίλους, τους αγαπημένους σας και μαζί τους θα περάσετε τη μέρα με κοινές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά και λίγο μεγαλύτερη πίεση πιθανώς, διότι μπορεί να ζητούν τη συμβολή σας σε κάποιο δικό τους θέμα. Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς μάλλον σας γειώνει -με τη Σελήνη στον Τοξότη σε όψη με τον Κρόνο- στα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας, τη δουλειά, τις σπουδές ή τις όποιες υποχρεώσεις σας. Γι’ αυτό κι είναι και η κατάλληλη μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως όμως να έχετε και κάποιο πιεστικό θέμα, είτε με κάτι οικονομικό είτε με μια σχέση που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να περιφέρεται ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, στον Σκορπιό, φαίνεται ότι και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας ή μπορεί να ξεσκονίζετε διατροφές και δίαιτες, προκειμένου να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες αν ξεφύγατε το καλοκαίρι. Από την άλλη, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και οι ετοιμασίες για τη δουλειά ή τις σπουδές που έχετε να κάνετε, ώστε να σας βρει η επόμενη εβδομάδα σε μια κανονική ροή εργασίας ή μελέτης και όχι μέσα στην τρέλα. Η Κυριακή όμως είναι και ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, καθώς φίλοι, συγγενείς θα σας θυμηθούν ή θα τους θυμηθείτε εσείς. Μέχρι και τις 14/9 είναι οι πιο πιεστικές μέρες, καθώς αποχωρώντας ο Άρης από την Παρθένο στις 15/9 θα βοηθήσει να χαλιναγωγήσετε κάπως το άγχος σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ