Τζίνα Αλιμόνου - DIY Απολέπιση: Πώς θα πετύχουμε επιμήκυνση του μαυρίσματος & ενυδάτωση του δέρματος (βίντεο)

 Είναι μήνας φροντίδας!

Η Τζίνα Αλιμόνου, μέσα από το κανάλι της Good Life by Gina, στο Youtube δίνει συμβουλές ομορφιάς και μας μαθαίνει πως να κάνουμε DIY απολέπιση.

«Γεια σας αγαπημένοι μου! Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρίσκω. Εύχομαι να περάσατε όμορφα και να ανανεωθήκατε! Να κάνατε βουτιες... να χαρήκατε τη θαλασσα και τον ήλιο (με προσοχή). Είμαι σίγουρη ότι πολλοί είστε μαυρισμένοι και θέλετε να κρατήσετε αυτή την απόχρωση για όσο περισσότερο γίνεται! 

Σήμερα θα σας δειξω ένα DIY απολέπισης που χρησιμοποιώ για να επιμηκύνω το μαύρισμά μου αλλά και να θρέψω βαθειά την επιδερμίδα μου! Ο  Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας στρατηγικής σημασίας για την ομορφιά! Είναι μήνας φροντίδας! Το δέρμα μας έχει εκτεθεί σε έντονους, φυσικούς παράγοντες και αποζητά ενυδάτωση και θρέψη με αντιοξειδωτικά φυσικά συστατικά για να αντισταθμίσει τις βλάβες που προκαλεί η παρατεταμένη μας έκθεση στον ήλιο και στο αλμυρό νερό. 

Ετσι, για να έχω απαλό και σφριγηλό δέρμα αλλά και για να επιμηκύνω το ροδαλό μου χρώμα, φτιάχνω αυτό το ευεργετικό πήλινγκ» διαβάζουμε στην περιγραφή του βίντεό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ