Στη φυλακή οδηγούνται η πρώην παίκτρια ριάλιτι & ο σύντροφος της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνη - Τι δήλωσαν οι συνήγοροί τους

Στην φυλακή  μετά την απολογία τους ενώπιον της 3ης ανακρίτριας ναρκωτικών.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον Ανακριτή η 29χρονη, πρώην μοντέλο, και ο σύντροφος της για βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται σχετικά με διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Οι δύο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή μετά από παρακολούθηση της Αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων νωρίς το απόγευμα προκειμένου να δώσουν τη δική τους απάντηση σε όσα τους καταλογίζονται στη δικογραφία για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο και στα Νότια Προάστια. 

Μετά από τις εξηγήσεις που έδωσαν στον δικαστικό λειτουργό και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν, με την σύμφωνο γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων των δύο συντρόφων, οι εντολείς τους αρνούνται τις πράξεις όπως τους αποδίδονται αναφέρει το ΑΠΕ.

Η πλευρά του 32χρονου συντρόφου τής κατηγορουμένης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης σχεδόν 8 κιλών, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη στην όλη υπόθεση η 29χρονη, ενώ ο ίδιος, όπως λέει, αρνείται ότι διακινούσε ναρκωτικά τονίζοντας πως είναι τοξικοεξαρτημένος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η ημέρα της σύλληψης του ήταν και η πρώτη φορά που δέχθηκε, λόγω χρέους που είχε σε προμηθευτή, να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Ισχυρίζεται επίσης πως ουσιαστικά τον παγίδευσαν άλλα πρόσωπα.

Σε δήλωσή του μετά την απόφαση προφυλάκισης, ο δικηγορος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός, ανέφερε: «Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό.

Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που, αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση».

Από τη πλευρά του, ο συνήγορος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν, κινδυνεύει να γίνει υποχείριό τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις, οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή.

Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ