Δεν είχαν τελειωμό οι εκπλήξεις για την Κατερίνα Καινούργιου! Ο σύντροφος & η γιαγιά της την συγκίνησαν - τα άνθη, η γλυκιά κάρτα (βίντεο)

Έκανε πρεμιέρα στον Alpha

Οι εκπλήξεις δεν είχαν σήμερα τελειωμό για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Katerina, που έκανε πρεμιέρα στον Alpha.

Η παρουσιάστρια ντυμένη με ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα και πουά πλατφόρμες καλωσόρισε, φανερά συγκινημένη, τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της.

Μάλιστα της έκανε έκπληξη και η αγαπημένη της γιαγιά η οποία πήρε τηλέφωνο και ευχήθηκε «καλή αρχή» στην αγαπημένη της εγγονής!

Την Κατερίνα Καινούργιου την περίμενε μία ακόμα μυστηριώδης... έκπληξη, το τριαντάφυλλο του... "Bachelor"!

Και μετά ήρθε και η ανθοδέσμη του Τσακγρίδη...!

 

 

Η Διεύθυνση του Alpha αλλά φυσιά και ο πολύ καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης τής ευχήθηκαν «καλή αρχή» με πανέμορφα λουλούδια! Και αυτό δεν ήταν τίποτα αφού μια ανάλογη έκπληξη της είχε επιφυλάξει και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Ο καλός της έστειλε επίσης μια ανθοδέσμη την οποία συνόδευσε με μια κάρτα που έγραφε:  «Καλό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν και το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα. Με αγάπη Φίλιππος».

Φυσικά η παρουσιάστρια δεν το περίμενε με τίποτα λέγοντας μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής της «είμαι σίγουρη ότι δε ξέρει ότι τα έχετε βάλει μέσα. Α, το ξέρει; Παιδιά έχω συγκινηθεί. Σε αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ότι πιο όμορφο μου έχουν δώσει. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Σε αγαπώ. Ευχαριστώ».

Ο αγαπημένος της Κατερίνας Και νούργιου είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου. Να σημειωθεί ότι πλέον ασχολείται και ο ίδιος με τα ναυτιλιακά ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ