Οι υπέροχες ιδέες του Σπύρου Σούλη - Έπιπλα από παλέτες: Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

Δώστε αέρα ανανέωσης στον χώρο σας...

Στη διακόσμηση οι παλέτες μεταφοράς χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό, συνήθως σε πιο εναλλακτικούς χώρους.

Διαβάστε παρακάτω μερικές ωραίες ιδέες για το πώς μπορείτε να τις αξιοποιήστε μέσα στο σπίτι ή στη βεράντα.

Επενδύστε σε ένα καλό στρώμα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με τη βάση του κρεβατιού από παλέτες.

Επενδύστε σε ένα καλό στρώμα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με μια βάση κρεβατιού από παλέτες.

Παλέτες θα βρείτε πολύ εύκολα, είτε στον δρόμο (θυμηθείτε να τις καθαρίσετε καλά) είτε σε καταστήματα με είδη μεταφοράς, όπου θα μπορέσετε να διαλέξετε το μέγεθος και ύψος που σας βολεύει.

 Η οικονομική κρίση ενεργοποιεί τη φαντασία και δίνει αξία σε πράγματα που μέχρι χτες θεωρούσαμε κατάλληλα μόνο για τα σκουπίδια.

Τα κενά που δημιουργούνται όταν στοιβάζονται οι παλέτες είναι τα ιδανικά σημεία για να τοποθετήσετε κάτω από την τηλεόραση τις ηλεκτρονικές συσκευέw, DVD κλπ.

Τα κενά που δημιουργούνται όταν στοιβάζονται οι παλέτες είναι τα ιδανικά σημεία για να τοποθετήσετε κάτω από την τηλεόραση τις ηλεκτρονικές συσκευές, DVD, κλπ.

Θα δείτε ότι είναι πολύ απλό να φτιάξετε ια βάση κρεβατιού από παλέτες, έναν καναπέ, μια βάση για πουφ, coffee table, κομοδίνο, τραπέζι, γραφείο, πάγκο, πολυθρόνα του κήπου και ένα σωρό άλλα χρηστικά αντικείμενα. Κι όλα αυτά με μηδενικό κόστος.

thehomeissue_epipla_apo_paletes_03

Φτιάξτε ένα πολύ πρακτικό coffee table για το καθιστικό σας αναφέρει το spirossoulis.

Όποιο αντικείμενο κι αν επιλέξετε να φτιάξετε, θα πρέπει να τρίψετε πρώτα το ξύλο με τριβείο ή γυαλόχαρτο και να το περάσετε ένα βερνίκι διαφανές ή και χρωματιστό αν θέλετε να προσθέσετε χρώμα στην κατασκευή.

thehomeissue_epipla_apo_paletes_04

Με τα σωστά υφάσματα και αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σετ επίπλων που δεν θα φαίνεται καθόλου φτηνό και ιδιαίτερα πρωτότυπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ