"Βραβείο" κομψότητας για την υπέροχη Chanel τουαλέτα & "κύπελο" για την ερμηνεία της - Πώς να μην είναι συγκινημένη η Penelope Cruz; (φώτο)

Η διάσημη ηθοποιός στην τελετή απονομής του Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, απέσπασε το βραβείο «Coppa Volpi»,  για την ερμηνεία της στην ταινία «Madres paralelas» του Pedro Almodóvar.

Η Penelope Cruz έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Αποχαιρέτησε το Φεστιβάλ  Βενετίας με ένα σημαντικό βραβείο.

Η διάσημη ηθοποιός στην τελετή απονομής απέσπασε το βραβείο «Coppa Volpi»,  για την ερμηνεία της στην ταινία «Madres paralelas» του Pedro Almodóvar.

Η μούσα του οίκου Chanel, με ένα υπέροχο φόρεμα του οίκου, την βραδιά της απονομής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της .

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram έγραψε: ""Σας αγαπώ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!  Σας ευχαριστώ όλους για τα θερμά σας μηνύματα. Σε ευχαριστώ Pedro. Σε αγαπάααααω! Ευχαριστώ όλο το καστ και όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης ταινίας. Σας αγαπώ όλους".

Γνωστή για το καλό της γούστο, την βραδιά της απονομής η Penelope Cruz έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της με υπέροχη γκρι τουαλέτα του οίκου Chanel, την οποία συνδύασε με ασημένιες γόβες.

Το ρομαντικό φόρεμα της από δαντέλα και τούλι ,  χάρισε στη μούσα του Pedro Almodovar,  ένα ακόμα βραβείο: Αυτό της ιέρειας του στυλ.

Η Penélope Cruz,  ταξίδεψε στη Βενετία  μαζί με τον σύζυγό της, τον  Iσπανό ηθοποιό, Javier Bardem- για να δώσει το παρών στην πρεμιέρα δυο ταινιών στις οποίες είναι η πρωταγωνίστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ