Όλοι οι επώνυμοι μαζί της: Η Ιωάννα, γυναίκα σύμβολο μιας παράλογης βεντέτας - Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τσιμτσιλή, Αννίτα Ναθαναήλ (φωτό)

Τάσονται στο πλευρό της  

 

Στο πλευρό της 35χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τάσονται επώνυμοι που μέσα από αναρτήσεις τους στα social media στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση μετά από πρόταση του εισαγγελέα έδρας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη. Το δικαστήριο, αφού ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα η παθούσα για να δηλώσει τα στοιχεία της, διέκοψε τη δίκη αποδεχόμενο την εισαγγελική πρόταση.

 

Κατά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη στην απουσία της κατηγορούμενης, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η κατηγρούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τόλμη, γενναιότητα, σθένος, παράδειγμα ζωής, δύναμη

Αναρτώντας μια φωτογραφία της Ιωάννας η παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram:

«Τόλμη, γενναιότητα, σθένος, παράδειγμα ζωής, δύναμη. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να συνοδεύσουν αυτή τη φωτογραφία. Ιωάννα είσαι μαχήτρια κι εμείς όλοι είμαστε στο πλευρό σου.

Σου αξίζει δικαιοσύνη! Για όποιον μπορεί και θέλει να στηρίξει έμπρακτα την Ιωάννα σ’ αυτό το δύσκολο ταξίδι μακράς αποκατάστασης που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια μπορεί να συνεισφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς : Iban GR 2001716270006627109180593».

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θαυμασμός για το κουράγιο αυτής της κοπέλας 

Ο δημοσιογράφος από πλευράς του έγραψε στο δικό του post: «Θαυμασμός για το κουράγιο αυτής της κοπέλας και απέραντη οργή για το ανθρωποειδές που προκάλεσε αυτή τη ζημιά. Μακάρι φυλακή για πάντα #ioanna #justice».

Αννίτα Ναθαναήλ: Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου!

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας ανέβασε στη σελίδα της στο Istagram μια παλιότερη φωτογραφία από κάποια βόλτα που είχε κάνει με την Ιωάννα και έγραψε τα εξής:

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς! @paliospirou.joanna».

«Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω Ιnstagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων  για την γνωριμία της με την Ιωάννα, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ