Τι κράτησε η Ευγενία Νιάρχου από το φετινό ελληνικό καλοκαίρι της; Δεν φαντάζεστε ή μάλλον ναι, γιατί σε όλους μας αρέσει (φωτό)

Μοιράστηκε και δύο απόλυτα ελληνικες φωτογραφίες!

 

Τι έρχεται στο μυαλό της Ευγενίας Νιάρχου όταν ακούει ελληνικό καλοκαίρι; Ότι και σε εμάς! Η θάλασσα, τα νησιά, το ηλιοβασίλεμα.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων πέρασε όμορφες στιγμές τις οποίες συνόψισε σε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram.

«It was gr summer (ήταν ελληνικό καλοκαίρι)» έγραψε στο post της και εμείς ταυτιζόμαστε πλήρως!

Όπως θα δείτε μερικά από τα πράγματα που «κράτησε» η κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου ήταν οι βόλτες στα σοκάκια, το ηλιοβασίλεμα αλλά και το ολόγιομο φεγγάρι να δεσπόζει πάνω από τους ανεμόμυλους - σήμα κατατεθέν των νησιών μας.

Ακόμα μοιράστηκε με τους 68,3 χιλιάδες followers της ένα κλιπ στο οποί την βλέπουμε να τσαλαβουτά τα πόδια της στο δροσερό νερό, αλλά και δύο απόλυτα ελληνικες φωτογραφίες!

Η μια είναι μια κονσέρβα σαρδέλες και η άλλη ένας κύριος που φοράει ένα μπλουζάκι το οποίο γράφει «ούζο - connecting people» (ούζο - ενώνει τους ανθρώπους). Ε λοιπόν θα συμφωνήσουμε!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ