Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόοπτα - χρειάζεται υπομονή & ευελιξία

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την Παρασκευή ίσως την πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε σύνοδο. Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Όπως καταλαβαίνετε, με τόση Κρόνια επιρροή στη μέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα, ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα για όρια, περιορισμούς και ελλείψεις. Και μολονότι προβλήματα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν καιρό τώρα, την ημέρα του ακριβούς τετραγώνου, δηλαδή σήμερα, μπορεί να εντείνονται ή να τα μεγεθύνουμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι.

Οι συγκεκριμένες όψεις έρχονται για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις, αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα θέματα των οικονομικών με τη σωστή φροντίδα. Επειδή η τάση θα είναι να σκεφτόμαστε με περισσότερο φόβο, αλλά και αρνητισμό, μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και τα οποία πιθανώς δεν στηρίζονται τόσο πολύ στη λογική, αλλά στο συναίσθημα και στην παρόρμηση μας. Η τάση να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα, να μελαγχολούμε υπάρχει, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να αποδυναμώνεται. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και απρόοπτα μέσα στην ημέρα και χρειάζεται υπομονή κι ευελιξία για να τα αντιμετωπίσουμε.

Για να διαβάσετε πως θα σας επηρεάσει το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν μέρες που είναι γκρίζες και δεν εννοώ τις καιρικές συνθήκες, αλλά την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της μέρας, όπως η σημερινή που ο Κρόνος (περιορισμοί, δύσκολες συνθήκες, φοβίες, απογοήτευση) τετραγωνίζει την Αφροδίτη (έρωτας, αγάπη, σχέσεις, χρήματα, ομορφιά). Φυσικά και δεν περιμένουμε κάθε μέρα να είναι παράδεισος, απλά τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα. Ενδεχομένως βέβαια η αιτία της πεσμένης διάθεσης σας να είναι κάποιοι άλλοι σημαντικοί στη ζωή σας, όπως οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας και τα δικά τους προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα να σας έχουν εξαντλήσει κι αυτό να είναι η αιτία της αστάθειας της διάθεσης σας σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να είστε έτοιμοι σε μια ασφυκτική προθεσμία ή έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα, για το οποίο πρέπει να δουλέψετε σκληρά και χωρίς βοήθειες. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από τον σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε. Τις βραδινές ώρες που θα έχετε ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις σας, φτιάξτε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις ή να απογοητεύεστε. Μην αφήνετε να σας κυριεύσουν οι φόβοι σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αρκετά περιορισμένοι σήμερα στις επιθυμίες σας ή στις δράσεις σας, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες. Ένας παράγοντας πίεσης, είτε λόγω των συνθηκών είτε εξαιτίας ενός πολύ δογματικού ατόμου που μπορεί να δουλεύετε μαζί του και που προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο και τις δικές του απόψεις, μπορεί να φαίνεται πιο έντονος σήμερα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κάποιους οικονομικούς περιορισμούς κι αυτό, αντί να σας συνετίζει, να σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση και να θέλετε να κάνετε αγορές, επειδή για παράδειγμα βρήκατε κάτι που θεωρείται ευκαιρία. Κάποιοι, από την άλλη, μπορεί να περιορίζεστε λόγω θεμάτων υγείας και φυσικής κατάστασης, αν πρέπει ας πούμε να ακολουθήσετε μια πιο στερητική διατροφή κι αυτό να σας χαλά κάπως τη διάθεση.

Διαβάστε τις προβλέψεις της σημερινής ημέρας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ